Gaziantep'te OTOPARK KRİZİ!

Gaziantep'te OTOPARK KRİZİ!
Büyükşehir Belediyesi, şehrin uzun süredir devam eden otopark sorununu çözmek için harekete geçti. Belediye, Ulaşım Master Planı'nın içine bir de Otopark Master Planı ekleyerek, mevcut otopark alanlarını geliştirme ve yeni otopark alanları oluşturacakmış

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, otoparkların yönetim şeklinin değiştirilmesi için gerekli adımları atıyor. Belediye Genel Sekreteri Sezer Cihan, bu konuda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cihan, Gaziantep'te, özellikle ticari bölgelerde otopark ihtiyacının arttığını ve otopark yönetim sistemi için anketler gerçekleştirildiğini ve bu konuda raporlamalar yapıldığını, zabıtanın tebligat çalışmalarına başladığını açıkladı.


BAŞKAN YARDIMCISI SEZER CİHAN

Gaziantep'teki otoparkların belli bir standart altında hizmet vermesi planlanıyor. Sezer Cihan, standartlara uymayan otoparklara yaptırımlar uygulanacağını belirtti. Ayrıca, özel otoparklar da dahil olmak üzere, tüm otoparkları kullanılabilir duruma getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Belediye ayrıca, hastaneler bölgesinde yoğun şikayetlerin olduğunu ve buradaki otopark sorununun teknik çalışmalarla öncelikli olarak çözülmesinin hedeflendiğini duyurdu. Emniyet müdürü ile de görüşülerek, otopark olan alanlardaki yol kenarlarında park edilmesinin denetleneceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum