Gaziantep FK Bank..!

Düşünce başın dara, Gaziantep protokol üyelerini ara. Çok güzel bir söz... Yıllar önce Gaziantepspor düşme potasına girdiğinde imdada valisi, belediye başkanları, sanayiciler ve işadamları yetiştirdi. Deste deste paralar oyunculara dağıtıldı mı o hafta iyi bir futbol ve takım izlerdik. Sonrasında aynı hamam aynı tas devam ederdi..
Şu anda Gaziantep Futbol Kulübü ile aynı senaryo yaşanıyor. Galatasaray galibiyetinden önce 3-4 maç çile çektiren ve Galatasaray maçında yönetimin acemiliği sonrası açıklanan 150 bin TL primi bir süre alamayan futbolcular 4-5 hafta bu şehre adeta hüsran yaşattılar. Ve, Galatasaray galibiyeti priminin yarısı ödenince yine dudak büküp bildiklerini okudu bu oyuncular. Yönetim çareyi bayramda buldu. Bayram ertesi Vali Davut Gül ve beraberindeki heyet hem ziyaret hem ticaret diyerek gittikleri tesislerde takımın gönlünü aldılar. Duygusal hareketler beraberinde gelince, Kayserispor maçına da hem istekli hem arzulu çıktı bu takım... Karşılaşmanın ilk yarım saatinde ortaya konulan hırs ve istek "Sen nelere kadirsin ver para" demekten kendimi alamadım. Üst üste ataklar, futbolcuların hırsı ve golden sonra ki yüz ifadeleri yukarda söylediklerimi adeta doğrular gibiydi. Ve bir kez daha anladım ki, futbolcular milyon dolarlar kazandıkları takımları düşüredebilir, yukarı da çıkarır. Bu takımı bir puana muhtaç eden bu futbolcular demek ki, Gaziantep Futbol Kulübü'nü "GAZİANTEP FK BANK" olarak görüyor. Öyle forma aşkı, profesyonellik kalmamış.
Neyse biz filmleri çok iyi bildiğimiz için bir kez daha izledik. Kayseri maçı, beraberlik ve bir puan bir yana Gaziantep Futbol Kulübü ligde kalmayı garantiledi. Hayırlı olsun. Fakat ilk 5 diye çıkılan yolda son maçlarda ligde kalıyor bu takım, o bizleri üzüyor. Bu kadar paraya rağmen şehrin önde gelenlerinin destekleriyle bu takım ligde kalıyor. Peki seneye ne olacak?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi