Gaziantep'te Ev Kiralarına Gelen Zam Gelinle Kaynanayı Aynı Evde Oturtacak! Uzman İsim Korkunç Gerçeği Açıkladı: Neler Olacak?

Gaziantep'te Ev Kiralarına Gelen Zam Gelinle Kaynanayı Aynı Evde Oturtacak! Uzman İsim Korkunç Gerçeği Açıkladı: Neler Olacak?
Son zamanlarda ülkemizde ekonomik krizlerin baş göstermesi ile her şeye gelen zam bu sefer ev kiralarını buldu. Gaziantep'te vv kiralarında artan fiyatlar sonrasında büyük tepkiler vatandaşlarımızdan gelmeye başladı.

Ev kiralarında son zamanlar da yüksek artışların görülmesi vatandaşlarımızı tedirgin etti. Ev fiyatlarının artmasının ardından artık ev sahibi olmak hayal olurken resmen bu zamlardan sonra ayrı ayrı evlerde oturan çiftler artık kaynanası ile yaşayacak duruma geldi. Ev kiralarının artış göstermesi pek çok vatandaşımızın tepkisini alırken İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı konu ile ilgili önemli açıklamalar da bulundu. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa öyle bir açıklama yaptı ki adeta tüm dikkatleri üzerine çekti. Meydana gelen bu zamlardan sonra kaynana ve eltilerin bir arada oturmak ve yaşamak zorunda kalacağı günlerin yakın olduğuna dair önemli vurgulamalar yapıldı. Dolar enflasyonunun tavan yapmasının ardından ev kiralarında da görülen artış herkesi tedirgin etmeye başladı. Geçtiğimiz yıl 2 bin 500 TL civarında kiraya verilen evlerin bu yıl 7-8 bin TL’ye kiraya verildiği bildirilmesinin ardından tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 


Ev Kiralarındaki Artış Kiracıları Korkutmaya Başladı

Ev kiralarında ki artışın kiracıları korkutmasının ardından vatandaşlarımız sabrı resmen taşmaya başladı. Özellikle ev sahibi olmayan ve kirada oturan asgari ücretle ile çalışan vatandaşlarımız bu zorlu süreç içerisinde ‘’Bir nefes almak için fahiş fiyatlar ödemiyoruz. Yakında ona da ödemeye başlarsak şaşırmayız’’ yorumlarında bulunması ile dikkatleri üzerine çekti. Kiralık evlerin son zamanlarda büyük talep görmesinin ardından meydana gelen bu kira artışları da göz korkutmaya başladı. Bu gidişle eski dönemlerde ki gibi gelin, kaynana, elti ve görümce 1 göz odanın içerisine sıkışıp kalacağına dair önemli detaylar paylaşıldı. Kiraların düşmesini bekleyen vatandaşlarımız için önemli açıklamalar yapıldı. 

Kiralar Daha da Artacak!

Günümüzde enflasyonun baş göstermesinin ardından kiraların daha da artacağına dair önemli detayların paylaşılmasıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Vatandaşlarımız bu zorlu süreç içerisinde nasıl geçineceğini düşünürken yapılan açıklamalar doğrultusunda göz korkutan ev kiraları için daha da yüklü zam yapılabileceğine dair önemli açıklamalar yapılması ile dikkatleri üzerine çekti. 

5nhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.