GAZİANTEP'TE Bim'de Bu Fiyatları Görenler hayrete düştü!

GAZİANTEP'TE Bim'de Bu Fiyatları Görenler hayrete düştü!
Vatandaşın biraz daha ucuz diye tercih ettiği zincir marketlerde de artık ürünler el yakmaya başladı. BİM’de satılan Aknaz marke beyaz peynire gelen zamlar görenleri hayrete düşürdü.

BİM Market’te satılan 600 gram Aknak beyaz peynire 3 ayda gelen zam gözler önüne serildi.  BİM’deki bu peynirin fiyatı 2022 yılının ocak ayında 25,90 iken son gelen zamdan sonra 44,50 TL’ye kadar çıktı.

AK Parti hükümeti gıda fiyatlarındaki astronomik artışı BİM ve A101 gibi zincir marketlere, marketler ise hükümete yüklerken olan yine vatandaşa oluyor. Vatandaşın biraz daha ucuz olduğu için gittiği BİM markete bile giremez oldu.  Süt ürünlerine gelen büyük fiyat artışı BİM’de satılan Aknaz beyaz peynire de yansıdı

BİM’DEN DE ARTIK PEYNİR ALINMAZ


Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Cem Başlevent BİM’deki beyaz peynirin fiyatının nasıl arttığını takipçileriyle paylaştı.

Twitter üzerinden 2022 yılının ocak ayından itibaren beyaz peynire gelen zamları fiyat etiketiyle gösteren Başlevet paylaşımında “Ocak sonunda 25,90 ₺ olan Aknaz 600 gr peynir şubatta %50 zamlanmış, sonra KDV indirimi gelmişti. Şimdi 44,50 ₺. 2,5 aydaki artış oranı yüzde 72. (Umarım 'izinsiz istatistik' kapsamına girmez.)” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.