Papy Djilobodji bu haftada yok

Papy Djilobodji bu haftada yok
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından geçtiğimiz hafta iki maçtan men cezası olan Papy Djilobodji’nin cezası onandı. Geçtiğimiz hafta takımdaki yerini alamayan Papy Djilobodji, Pazar günü oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasında da görev alamayacak.

Trabzonspor maçında cezalı olduğu için oynamayan ve takımını yalnız bırakan Papy Djilobodji’nin iki maçlık men cezası onandı.
İŞTE O AÇIKLAMA;
Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'nin, futbolcusu El Hadji Papy Mison Djilobodji ile ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 07.04.2022 tarih ve E.2021-2022/847 - K.2021-2022/1004 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'nin futbolcusu El Hadji Papy Mison Djilobodji'nin rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 2 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.