Şanlıurfa'da çok konuşulan o videonun aslı ortaya çıktı...Yaşlı kadın otobüsten yaka paça atılmıştı! Otobüsünden indirilme anına ait görüntülerin aslı ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayılan bir videoda yaşlı bir kadının zorla şehir içi otobüsünden indirilme anına ait görüntülerin aslı ortaya çıktı.

Akşam saatlerinde sosyal medyada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait bir otobüste yaşlı kadının zorla indirildiği iddialarının aslı ortaya çıktı. Yaşlı kadının aslında akli dengesinin yerinde olmadığı ve araç içerisinde yapılmayacak davranışlar sergilediği için vatandaşların şikayeti üzerine araçtan indirildi. İndirilen yaşlı kadın daha sonra Zabıta ekipleri tarafından koruma altına alındığı belirtildi. Ayrıca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belsan Genel Müdürü Levend Çelik;

“Akli melekesi yerinde olmayan yaşlı bayan devamlı olarak otobüslere binip inmekte ve araç içimde tuvaletini yapmaktadır. Vatandaşların şikayeti üzerine otobüsten indirilip, bilahare kadın B.Şehir zabıtasınca koruma ve bakım altına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlamıştır.” Açıklamasında bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.