Şampiyonluk Gaziantep’ten geçer

Şampiyonluk Gaziantep’ten geçer
Gaziantep Futbol Kulübü için kritik bir önem arzeden Trabzonspor karşılaşması ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Konyaspor maç ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor. Her iki takımın şampiyonluk mücadelesi devam ederken Gaziantep ekibi ile her iki takımla arka arkaya karşılaşacak.

Şampiyonluk mücadelesinde heyecanın arttığı Süper Lig’de şampiyonluk adayları Trabzonspor ve Konyaspor arka arkaya Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Her iki takımında iddiası sürerken Gaziantep Futbol Kulübü’nün alacağı sonuçlara göre şampiyonluk yolunda önemli bir değişim olması bekleniyor.

İLK RAKİP LİDER TRABZONSPOR

Süper Ligin bitimine sayılı haftalar kala şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor yarın akşam Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Bu maçta Gaziantep Futbol Kulübü ise mutlak kazanmak istiyor. Trabzonspor ile Gaziantep arasındaki maç Konyaspor’u da yakından ilgilendiriyor.

KONYA MAÇI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Lider Trabzonspor ve ikinci sıradaki Konyaspor ile arka arkaya karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, bir anlamda zirvenin kaderini belirleyecek. Yarın akşam Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı takım önümüzdeki hafta ise Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.