'İyi ki Erol Bulut'u dinlemişiz' Transfer bu kez gerçekleşiyor! Müthiş gelir

'İyi ki Erol Bulut'u dinlemişiz' Transfer bu kez gerçekleşiyor! Müthiş gelir
Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye kazandırdığı Dimitris Pelkas'ın sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması gündemde. Dönemin teknik direktörü Erol Bulut'un ısrarıyla transfer edilen Dimitris Pelkas için Bologna bir kez daha devreye girdi.

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonu başında Erol Bulut'un isteğiyle 2,2 milyon euroya transfer ettiği Dimitris Pelkas'ın Sarı-Lacivertlilerdeki macerası sona eriyor. Erol Bulut'un özel transferi olan ve geçtiğimiz sezona performansıyla damga vuran Dimitris Pelkas'ın yeni adresi Serie A oluyor.

EROL BULUT'UN GÖZDESİ PELKAS FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Takvim'in haberine göre Bologna, Pelkas için tekrar devrede. İtalyan ekibi sezon başında transferini gerçekleştiremediği Yunan yıldız için bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin bu kez oyuncuyu satmaya niyetli olduğu ve 4 milyon euro talep ettiği kaydedildi. Bologna, 28 yaşındaki Pelkas ile 3 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor.

PELKAS'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe adına geçtiğimiz sezonun yıldızı olan ve ligde çıktığı 32 maçta 7 gol, 8 asistlik performans sergileyen Dimitris Pelkas, bu sezon gözden düştü. 2021-22'de genel olarak yedek kulübesine hapsolan Yunan futbolcu, takımına 4 gollük katkı sağladı. Fenerbahçe'yle 2023 yılına kadar kontratı bulunan Plekas'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.