Migros'ta Ramazan Pidesi 1,5 TL...En Ucuz Ramazan Pidesi! Migros İnternetten Pide Alana 1.5 TL'ye Kapınıza Teslim Satacak

Migros'ta Ramazan Pidesi 1,5 TL...En Ucuz Ramazan Pidesi! Migros İnternetten Pide Alana 1.5 TL'ye Kapınıza Teslim Satacak
Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pideler bu sene yüksek fiyatları ile vatandaşı mağdur ederken Migros pide fiyatları ile kampanyasını açıkladı.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tüm evlerde iftar sofraları kurulmaya başladı. Kalabalık iftar masalarının vazgeçilmezi ramazan pidesinin yüksek fiyatlarla raflarda yer almasıyla Migros market harekete geçti. Migros Sanal Market 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine ramazan pidesini 1,5 TL’den satmaya başladı.

Yükselen enflasyonla birlikte peş peşe gelen zamlar hemen her ürünü vurdu. Hammaddelere gelen zamlar nedeniyle ekmekte olduğu gibi Ramazan pidesi de zamlı fiyatlarla satışa çıktı. Müşterilerinin uygun fiyatlarla ramazan pidesine erişmesini isteyen Migros, hazırladığı kampanyayla adından söz ettirmeye başladı. Migros Money üyeliği olan müşterilerine 75 TL ve üzeri sanal market alışverişinde ramazan pidesinin tanesini 1,5 TL’den satmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.