Çağla Şikel formda vücuduyla göz kamaştırdı

Çağla Şikel formda vücuduyla göz kamaştırdı
Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşan Çağla Şikel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Çağla ile Yeni Bir Gün isimli programla ekrana gelen Çağla Şikel, sunuculuk yaptığı bir organizasyonda tercih ettiği cesur kıyafetiyle dikkat çekti.

Çağla ile Yeni Bir Gün isimli programla hafta içi her gün saat 11.00’de ekrana gelen Çağla Şikel, Instagram sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her daim formda vücuduyla adından söz ettiren Çağla Şikel, spor yaparak formunu koruyor.

 Çağla Şikel, önceki akşam üniversite öğrencisi genç kadınlar için Toplum Gönülleri yararına düzenlenen gecede etkinliğin sunuculuğunu üstlendi.

Gülcan Arslan, Ebru Şahin, Cansu Tosun, Aslı Bekiroğlu, Başak Gümülcinelioğlu ve Hazal Subaşı gibi isimlerin podyumda yürüdüğü gecede sunuculuk yapan Şıkel, siyah elbisesi ve fit haliyle çok konuşuldu.

Vücudunu saran transparan elbisesiyle etkinlikte boy gösteren Şikel, sosyal medya hesabında geceye ait paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Şikel'in pozlarına yoğun ilgi göstererek binlerce yorum yaptı.

İşte Çağla Şikel'in o paylaşımları...

Çağla Şikel formda vücuduyla göz kamaştırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.