Muazzez Abacı’nın rahatsızlığı hakkında bir iddia daha! Muazzez Abacı Dava Açıyor...

Muazzez Abacı’nın rahatsızlığı hakkında bir iddia daha! Muazzez Abacı Dava Açıyor...
Onur Akay, Muazzez Abacı'nın Alzheimer olduğunu öne sürmüştü. Şimdi ise Abacı’nın rahatsızlığı ile ilgili Seyhan Soylu’dan şaşırtan açıklamalar geldi. Soylu, Muazzez Abacı’nın unutkanlıklarının çok olduğunu ve kendisinin Alzheimerdan şüphelendiğini açıkladı.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türk sanat müziğinin usta sesi Muazzez Abacı hakkında, sevenlerini üzen bir iddia ortaya atmıştı. Akay, Muazzez Abacı'nın Alzheimer olduğunu öne sürmüş ve yaptığı açıklamada, "Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı'ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika'da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer vermişti.

ONUR AKAY'A DAVA AÇIYOR!

Pandemi nedeniyle iki yıldır psikiyatri uzmanı olan kızı Saba’nın yanında Amerika’da kalan sanatçı, sağlığının yerinde olduğunu söyleyerek, “Aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok.” diyerek Akay’ın açıklamalarını yalanlamış ve Onur Akay’a, “Eski şarkıcılar şimdi gazeteci mi oldu?” sorusunu yönelterek göndermede bulunmuştu. Magazin gazetecisi Nurcan Sabur, ünlü sanatçı Muazzez Abacı’nın avukatı Aydın Kurban’a yetki verdiğini ve Abacı’nın ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a dava açtığını duyurdu.

Bu gelişmeler magazin gündemine bomba gibi düşerken, öte yandan Al Sana Haber programı ile magazin yorumculuğu yapan Seyhan Soylu, eski dostu olduğunu söylediği Muazzez Abacı hakkında şaşırtan iddialar da bulundu. Programa bağlanan Abacı’nın menajeri de Onur Akay’la konuştuğunu ve ve Akay’ın bu haberi bir profesör doktordan duyduğunu kendisine söylediğini ancak Akay’ın kaynağını açıklamadığını ifade etti. Bunun üzerine Seyhan Soylu herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı. Akay’ın açıklamalarını destekleyen Soylu, Abacı’nın çok eski bir dostu olduğunu söyledi. Soylu, “Muazzez Hanım hani dava açacakmış ya Onur’la ilgili. Evet, Demans konusunda bir doktorla gidip yardım etmekle ilgili unutkanlıkları olduğunu söyleyerek, hatta bu konuda birkaç tane önemli bir şey yaşadığının haberleri bana da geldi. Muazzez Hanım önemli Türkiye’de bir profesörün, nöroloji bölümünde kürsü başkanlığı yapmış olan bir doktorun hastası olmuş. Bu konu ile ilgili bilgiler bana da sürekli akış sağladı.” dedi. Muazzez Abacı’nın gitmeden önce bu konuda rahatsız olduğunu ve Amerika’daki doktordan yardım alabilmek için Türkiye’deki doktorunu aradığını ama doktorunun bir içki masasında bu olayı konuşunca olayın duyulduğunu, bilginin kendisine de Onur Akay’a da geldiğini ifade etti.

Seyhan Soylu şöyle devam etti:

“Muazzez Abla Türkiye’deki bir profesörle ilişki kuruyor. O masadaki doktor bunu rüzgâr yapıyor. Muazzez Abacı’nın unutkanlıkları çokmuş ve kendisi Alzheimerdan şüpheleniyormuş ve doktora gitmiş. Kusura bakmayın da doktorun da sorumsuzluğu. Hasta doktor ilişkisini kamuoyuna veriyor. Onur Akay burada masum.”

Kaynak:Sabah-al sana haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.