Mehmet Şef Masterchef’e Rakip Oluyor! Acun Kovmuştu Yeni Adresi Belli Oldu! Yeni Şef Programı Geliyor!

Mehmet Şef Masterchef’e Rakip Oluyor! Acun Kovmuştu Yeni Adresi Belli Oldu! Yeni Şef Programı Geliyor!
Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef, geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddiayla çok konuşulmuştu. Yarışmanın sevilen şeflerinden olan Mehmet Yalçınkaya, Acun Ilıcalı ile girdiği tartışma sonrası programdan kovulmuştu. Şimdilerde ünlü şefin yeni bir programla Masterchef yarışmasına rakip olacağı açıklandı. İşte, Masterchef programında yaşanan Mehmet Şef skandalı hakkında merak edilen tüm detaylar.

Ekranların fenomen yarışma programları arasında gösterilen Masterchef, yayınlandığı her hafta izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyordu. Kıyasıya geçen yemek yarışmalarının yanı sıra çeşitli skandallarla da gündeme gelen program, geçtiğimiz gün magazin gündemine bomba gibi düşen bir konuya ev sahipliği yapmıştı.

Yarışmanın sevilen şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, Acun Ilıcalı ile bir tartışma içerisine girerek programdan ayrılma kararı almıştı. Şimdilerde Mehmet Yalçınkaya’nın Masterchef yarışmasına rakip olacak bir programda yer alacağı iddia edildi. Haberi alan Mehmet Şef hayranları, adeta yasa boğuldu. İşte, Masterchef sevenlerini derinden yaralayan haberin merak edilen tüm detayları. 

Mehmet Şef Hayranları Bu Ayrılığa Çok Üzülecek!

TV8 ekranlarında yıllardır yayınlanmakta olan Masterchef programı, ekrana geldiği ilk günden beri reyting oranlarında tüm rakiplerini egale ediyordu. 2022 sezonu için çekimleri hızlandırılan programda her şeyi alt üst edecek bir gelişme yaşandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre Mehmet Yalçınkaya ile tartışma yaşayan Acun Ilıcalı, ünlü şefin kontratını iptal etti ve kendisini programdan adeta yaka paça kovdu. Şimdilerde ünlü şefin FOX TV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak olan bir yemek programında yer alacağı konuşulmaya başlandı. 

Mehmet Şefin Açıklamaları Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Yıllardır Masterchef yarışmasında jüri üyesi olarak bulunan ve ekibi ailesi gibi gördüğünü söyleyen Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz günlerde bomba gibi bir açıklama yapmıştı. Mehmet Şef, ‘’Benim jüri üyesi olarak Masterchef yarışmasına dahil olmam saat tam 02.30’da belli olmuştu. Bana burada aldığımdan çok daha iyi teklifler de geliyor. Tüm programlar, ‘’Oraya bırak bize gel.’’ diyor. Fakat ben kimseye ‘’Tamam geleceğim.’’ demiyorum. Bu durum, kesinlikle parayla ilgili olarak algılanmasın. Ben Acun Bey ve ekibini ailem olarak görüyorum. Acun Ilıcalı, benim hayatıma dokunup en önemli değişikliklerden birini yapmış kişidir.’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar, Mehmet Şefin bu kadar sevdiği bir ortamdan neden ayrıldığı konusunda da izleyicilerin akıllarında soru işaretleri bırakmıştı. 

Mehmet Yalçınkaya Acun Ilıcalı Tarafından Teklif Edilen Ücreti Beğenmedi!

Mehmet Şef ve Acun Ilıcalı tarafından yaşanan tartışmanın ilk gelişmeleri belli olurken kulislerden aktarılan bilgilere göre kavganın nedeni de ortaya çıktı. İddia edilenlere göre Mehmet Şef, Acun Medya’nın bu sezon için şeflere teklif ettiği ücreti beğenmedi. Bunun üzerine Somer Şefle de dolar kuru üzerinden ücret alma konusunda tartışma yaşayan Mehmet Şef, programdan anında kovuldu.

Yaşanan gelişmelerinden ardından sevenlerini yasa boğan Mehmet Şef, bomba gibi bir iddia ile tekrar gündeme geldi. Kulislerde konuşulanlara göre ünlü şef, bu sene FOX TV ekranlarında başlayacak ve Masterchef yarışmasına rakip olacak bir yemek programında yer alacak. Acun Ilıcalı tarafında ise Mehmet Şefin boşluğunun Arda Türkmen ile doldurulacağı konuşuluyor. Yaşanan süreçte iki taraftan da net bir açıklama gelmezken milyonlarca Masterchef hayranı, yeni sezonda yaşanacak gelişmeleri dört gözle bekliyor. 

Kaynak: 5NHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.