İş Arayanlara Müjde! 81 İlde Her Koldan İşçi Alımı Yapılacak! Başvuranlar Hemen İşe Alınıyor! İşte İşçi Alımı Yapılacak Görevler!

İş Arayanlara Müjde! 81 İlde Her Koldan İşçi Alımı Yapılacak! Başvuranlar Hemen İşe Alınıyor! İşte İşçi Alımı Yapılacak Görevler!
İşsiz vatandaşlar, artan market fiyatları ve dolar kurunun yükselmesi karşısında çok zor günler geçiriyorlardı. Şimdilerde İŞKUR, milyonlarca işsiz vatandaşın yüzünü güldürecek bir açıklama yaptı. İŞKUR, farklı firmalarda çalıştırılmak üzere Türkiye'nin 81 ilinden tam 18 bin 637 kişiyi istihdam edeceğini duyurdu. İşte, İŞKUR tarafından yapılan işe alım bildirisinin merak edilen tüm detayları.

Hayat pahalılığı ve ardı arkası gelmeyen zamlar, vatandaşların zorlu bir süreçten geçmelerine neden oluyor. Bu durum, milyonlarca işsiz insan için çok daha vahim sonuçlara yol açabiliyor. İşsiz vatandaşlar, market fiyatları ve dolar kurundaki yükseliş karşısında adeta ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

İşsiz vatandaşların yüzünü güldürecek haber yine İŞKUR’dan geldi. İŞKUR, güvenlik görevlisi, şoför, vasıflı - vasıfsız işçi ve temizlik personeli gibi birçok kolda iş ilanları yayınlamaya başladı. Bu ilanlar kapsamında İŞKUR resmi sitesinde yapılan açıklamalara göre toplamda 18 bin 637 personel alınacağı duyuruldu. İşte, işsiz vatandaşların yüzünü güldürecek İŞKUR ilanları hakkında merak edilen tüm detayları. 

İŞKUR’dan İşsiz Vatandaşlara Müjdeli Haber Geldi!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), milyonlarca işsiz vatandaşa rahat bir nefes aldıracak işe alım duyurularını sonunda açıkladı. İlanlar kapsamında Türkiye’nin 81 ilinden 1069 güvenlik personeli, 2315 temizlik işçisi, 14.424 vasıflı - vasıfsız işçi, ve 829 şoför olmak üzere toplam 18.63 personel alınacağı bildirildi. Bu haber ülke genelinde sevinçle karşılanırken gelen açıklamadan sonra İŞKUR resmi internet sitesi çöktü. Üstelik başvuru sürecinin de 7 – 30 Mart 2022 tarihleri arasında tamamlanacağı duyuruldu. Bu nedenle yeni bir iş sahibi olmak isteyen vatandaşların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. 

İŞKUR Personel Alım İlanlarına Nasıl Başvurulur?

İŞKUR, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye’nin 81 ilinden personel alımı olacağını ve tüm başvuruların İŞKUR resmi sitesi veya ALO 170 telefon hattı üzerinden gerçekleştirileceğini duyurdu. Telefonla iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşların ALO 170 hattına bağlandıktan sonra ilgilendikleri iş ilanını da belirtmeleri gerekiyor.


Üstelik İŞKUR, alım yapacağı personellerde aranan özellikleri de milyonlarca vatandaşla paylaştı. Aktarılan bilgilere göre ilkokul, lise ve ön lisans mezunu olan her aday, başvuru sürecini kolayca tamamlayabilecek. Ayrıca işe alım sırasında adaylardan beklenen koşullar arasında 18 – 50 yaş aralığında olmaları da şart koşuldu. Şimdilerde milyonlarca işsiz vatandaş, İŞKUR sitesi üzerinden yaptıkları başvurulardan gelecek müjdeli haberleri merakla bekliyorlar.    

Kaynak: 5nhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.