Gaziantep FK'dan Türk futboluna yeni kaleci

Gaziantep FK'dan Türk futboluna yeni kaleci
Gaziantep Futbol Kulübü’nün genç file bekçisi Mustafa Burak Bozan, Hatayspor karşılaşmasına ilk onbirde çıkarak başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekti. Tüm spor kamuoyunun alkışını alan genç kaleci, gelecek için olumlu sinyaller verdi.

Günay Güvenç ile birlikte Gaziantep Futbol Kulübü kalesinde başarılı performansıyla dikkat çeken 21 yaşındaki Mustafa Burak Bozan, Hatayspor karşılaşmasına ilk onbirde çıktı. Başarılı kurtarışlarıyla kalede güven veren genç kaleci gelecek için umutları artırdı. Son yıllarda Türk futbolunda kaleci yetişmezken Mustafa’nın performansı spor yorumcularını umutlandırdı.

"Türk futbolu çok önemli bir kaleci daha kazandı"
Kaleci Mustafa Burak Bozan'ın performansı ile ilgili konuşan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "Kaleci Mustafa çok iyi bir performans gösterdi. Aslında sadece bugün değil daha önce kupadaki Bursa maçında da iyi bir performans sergilemişti. Bence Türk futbolu çok önemli bir kaleci daha kazandı. Mustafa çok kaliteli bir kaleci, ben yoluna bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Çok çalışkan ve karakterli. İleriki dönemde onu daha sık göreceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.