Evliliklerini Kurtardılar! Alişan ve Eşi Buse Varol Olanları Sildi El Ele Poz Verdiler

Evliliklerini Kurtardılar! Alişan ve Eşi Buse Varol Olanları Sildi El Ele Poz Verdiler
Alişan ve Buse Varol çifti evliliklerini resmen kurtardı. Bir dönem ayrılık haberlerinden dolayı gündemden bir türlü düşmeyen Alişan ve Buse Varol çifti yaşadıkları eski olayları silerek mutluluk dolu poz verdiler. Ünlü çift yaşadıkları olayları tek kalemde silerek el ele makinesine poz verdiler. İşte ünlü çiftin o pozları…

Son dönemde magazinden bir türlü düşmeyen Alişan ve Buse Varol çifti evliliklerinde büyük krizler yaşayan çiftler arasında yer alıyordu. Boşanacakları iddiaları ile sıklıkla gündeme gelen ünlü çift dün bir alışveriş merkezinin içersinde el ele magazincilere görüntülendiler.

2018 yılı içerisinde nikah masasına oturan ve evlendikten bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021 yılı içerisinde ise kızlara Eliz‘i kucaklarına alan Buse Varol ve Alişan çiftinin kısa bir süredir evliliklerin üzerinde resmen kara bulutlar dolaşıyordu.

Ayrılacaklarına yönelik iddiaları neredeyse her fırsatta yalanlayan çift sorunlarını aşarak tekrardan yan yana geldi. Geçtiğimiz gün içerisinde Buse Varol sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda eşi Alişan’ı etiketledi. Alişan ise eşi Buse Varol’un yapmış olduğu paylaşımı kendi sayfasında yayınlayarak takipçilerine adeta mutluyuz geri döndük mesajını verdi.

“Çocuklar Uykuya Biz Dışarıya”

Buse Varol son olarak Instagram hesabının hikaye kısmından Alişan ile beraber bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın üzerinde ise “Çocuklar uykuya biz dışarı” notu yer alıyordu. nazar boncuğu ve kalp emojisi ile Alişan’ı etiketleyen Buse Varol, evliliklerini kurtardığını açıkça duyurmuş oldu.

“Bizi Lütfen Bize Bırakın”

Dün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde el ele yürürken görüntülenen ünlü çift, zor günleri geride bıraktığını magazine duyurdu. Basın mensuplarına açıklama yapmaktan kesinlikle kaçının çift her şey yolunda mesajı vererek, magazine yeterli olan cevabı gönderdi.

Buse Varol muhabirlerin yönetmiş olduğu sorular karşısında tamamen sessiz kalırken, eşi Alişan; “Bizi bize bırakın lütfen biz halledeceğiz demiştik işte hallettik. Uzun bir süredir dışarı çıkmıyorduk. Beraber bir nefes alalım dedik” sözleri ile problemlerini aştıklarını açıkça duyurdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.