Acun Ilıcalı Mehmet Şefi Kovmuştu! Yeni Adresi Sonunda Ortaya Çıktı! Masterchef Yarışmasına Rakip Olacak!

Acun Ilıcalı Mehmet Şefi Kovmuştu! Yeni Adresi Sonunda Ortaya Çıktı! Masterchef Yarışmasına Rakip Olacak!
Ekranların fenomen yarışma programı Masterchef, yeni sezon heyecanının yanı sıra yaşanan skandallarla da sıklıkla gündeme geliyor. Son yaşanan olay, herkesin ağzını açık bıraktı. ''Biz bir aileyiz.'' diyen Mehmet Şef, programdan apar topar kovuldu. Üstelik Mehmet Yalçınkaya'nın yeni bir yapımla ekranlara tekrar geleceği duyuruldu. İşte, Mehmet Yalçınkaya'nın Masterchef Türkiye yarışmasından kovulması ve yeni programı hakkında merak edilen tüm detaylar.

TV8 ekranlarının fenomen programları arasında yer alan Masterchef, izleyicileri her hafta ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Programda yıllardır jüri üyesi olarak görev yapan Mehmet Şef, Acun Ilıcalı ile tartışarak yollarını ayırma kararı almıştı. Şimdilerde Mehmet Şefin Masterchef programına rakip olacak bir yapımla ekranlara geleceği iddia etti.

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen programı Masterchef, heyecanlı yarışmaların yanı sıra yaşanan skandallarla da sıklıkla gündeme geliyordu. Programın sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya, Acun Ilıcalı ile tartışarak programdan ayrılma kararı aldı. Şimdilerde herkes, Mehmet Şefin yeni programını ve programda göstereceği performansı dört gözle bekliyor.


Mehmet Şef Hayranları Bu Duruma Çok Üzülecek!

TV8 ekranlarında yıllardır devam etmekte olan Masterchef programı, bu yıl izleyicileriyle erken buluşmaya hazırlanıyor. Programın çekim süreci hızlandırılırken herkesi şok eden bir gelişme yaşandı. Gündeme bomba gibi düşen iddiaya göre Acun Ilıcalı, Mehmet Yalçınkaya’nın lisansını iptal etti ve programdan resmen kovdu. Bu durum, Mehmet Yalçınkaya hayranlarını da çok üzdü. Fakat ünlü şefin yeni adresi, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Geçtiğimiz sene Acun Ilıcalı hakkında, ‘’Benim Masterchef Türkiye programına dahil olmam gece saat 02.30’da belli oldu. Bana çok daha iyi teklifler geliyor. Herkes, ‘Bize gelir misin?’ diye soruyor. Ben kimseye evet demiyorum. Bu durumun parayla kesinlikle bir alakası yok. Ben Acun Ilıcalı ve ekibini diğer bir ailem olarak görüyorum. Acun Ilıcalı benim hayatıma dokunup bambaşka bir hale sokan kişidir.’’ açıklamalarında bulunmuştu. 


Mehmet Yalçınkaya Teklif Edilen Ücreti Beğenmedi!

Acun Ilıcalı’nın Mehmet Şefin kontratını feshetmesiyle ilgili ilk gelişmeler kulislerde konuşulmaya başlandı. İddialara göre Mehmet Yalçınkaya, yeni sezon için Acun Medya tarafından teklif edilen ücreti beğenmedi. Somer Şefle dolar kuru üzerinden ücret alma konusunda da tartışma yaşayan Mehmet Şefin lisansı aniden iptal edilmişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye’nin en ünlü şeflerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya’nın FOX TV ekranlarında bu sezon yayına başlayacak bir yemek yarışması için imza attığı iddia edildi. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın Mehmet Şefin yerine Arda Türkmen ile görüşmeye başladığı öne sürüldü. Ağızları açık bırakan iddialar yanıtsız kalırken milyonlarca kişi, yeni sezonda gelişmelerin nasıl olacağını dört gözle bekliyorlar. 

Kaynak: https://www.5nhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.