Yasak Elma Yıldızı Biran Damla Yılmaz Aşka Geldi! Sevgilisiyle El Ele Diz Dizi Görüntülendi. Bakın Sevgilisi Kim

Yasak Elma Yıldızı Biran Damla Yılmaz Aşka Geldi! Sevgilisiyle El Ele Diz Dizi Görüntülendi. Bakın Sevgilisi Kim
Aslı Bekiroğlu ile ilişkisi ihanet suçlamaları ile sona eren ve uzun bir süredir ortalarda görünmeyen Çağrı Telkıvıran Fox’un sevilen dizisi Yasak Elma’nın başrolü Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamaya başladı.

Fox TV’de uzun bir süredir yayın hayatına devam eden ve büyük kitlelere ulaşan Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz bugünlerde oldukça fazla magazin haberine konu oluyordu. Geçtiğimiz günlerde “Maske Kimsin Sen” programında tanıştığı Tansel Öngel ile aralarında bir aşk yaşandığına dair dedikodular ortaya atılmıştı.


Programda tanıştıklarını ve program dışında da görüşmeye başladıklarına dair iddialar ortaya atılmış hatta birçok platformda ikilinin elektriğinin tuttuğunu ve aralarında bir aşk yaşanmaya başladığı yazılmıştı. Bu konu hakkında bir açıklama beklenirken Biran Damla Yılmaz hakkındaki aşk iddialarını yalanlamıştı. Yalanlamaya rağmen bir çok hayran bu iddianın doğru olduğunu düşünürken şok eden bir gelişme ile ünlü oyuncu bir anda kamera karşısına yeni aşkı ile el ele geçti.

El Ele Kamera Karşısına

Gazete Magazin’in haberine göre Aslı Bekiroğlu ile ayrılan Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşk yaşamaya başladı. Geçen akşam arkadaşlarının doğum günü partisine el ele katılan ve kameralara görüntü veren çift aşkları ile ilgili sorunların tamamını teşekkür ederek geçiştirdi.  

Eski Aşkı İhanet ile Bitmişti

Daha önceki sevgilisi olan Aslı Bekiroğlu ile güzel bir birlikteliği olan ve kameralara mutlu pozlar vermekten çekinmeyen çift şok bir ayrılık ile ilişkilerine son vermişlerdi. İlişkinin sonlanmasının sebebinin ise ihanet olduğu ortaya atılmış ancak bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Aslı Bekiroğlu bu konu hakkında sessizliğini korurken Çağrı Telkıvıran bir açıklama yapmak yerine yeni bir aşka yelken açmış ve geçmiş defterleri tamamen kapattığının sinyalini vermişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.