Gaziantep'te yürek yakan görüntüler

Gaziantep'te yürek yakan görüntüler
Bir döneme damgasını vuran ve yarım asırlık bir kulüp olan Gaziantepspor’un tesisleri artık çürümeye terk edildi. Tesislerde sadece beton duvarlar kalırken, antrenman sahaları ise adeta tarlaya dönüştü. Gaziantepspor’a gönül veren taraftarlar bu görüntü karşısında adeta şok olurken, Gaziantepspor’un kapatılmasından sonra tesislerinde yok edilmesi yürekleri dağladı.

BİR DÖNEMİN EFSANESİYDİ

Bir dönem Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor, son yıllarda battıkça battı. Şu anda bir tek futbolcusu bile kalmayan Gaziantepspor’un yıllar önce Türkiye’ye örnek olan tesisleri yok olma noktasına geldi. Tesislerde sadece beton duvarların kaldığı gözlenirken, bu tesislerin atıl vaziyette durduğu objektiflere yansıdı.

TESİSLER ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

Süper Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen kırmızı-siyahlı kulüpte geçmişten günümüze birçok futbolcunun maçlar için hazırlandığı Celal Doğan Tesisleri şimdilerde çürümeye terk edilmiş durumda. Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla mücadele eden Gaziantepspor, borçları nedeniyle kapısına kilit vuruldu.

TESİSLERİN YERİ İMARA AÇILDI

Geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna kazandırdığı yıldızlarla da dikkat çeken Gaziantepspor’un maçlara hazırlandığı, kamp yaptığı hatta bazı futbolcuların da kaldığı Celal Doğan Tesisleri' ise çürüyor. Burası çürümeye terk edilirken 80 dönümlük arazi ise imara açıldı. Mahkeme sürecinin devam ettiği tesislerin ise atıl vaziyette durduğu görülüyor.

SAHALAR TARLAYA DÖNÜŞTÜ

Yeri ve özellikleri bakımından Türkiye’nin en iyi tesislerinden biri olan Celal Doğan Tesisleri’nin bugünkü harabe hali yürekleri burkuyor. Mutfak malzemeleri, mazgallar, demirler gibi para eden malzemeleri çalınan tesislerde bulunan 3 saha da bakımsızlıktan tarlaya dönüştü. Kapıları, dolapları kırılan tesislerdeki kulübe ait hiçbir şeyin kalmadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.