Gülşah Saraçoğlu'yla yasak aşk iddiasında yeni gelişme! Eşi Deha Bilimlier'i evden kovdu

Gülşah Saraçoğlu'yla yasak aşk iddiasında yeni gelişme! Eşi Deha Bilimlier'i evden kovdu
Şarkıcı Deha Bilimlier, Gülşah Saraçoğlu’yla yasak aşk yaşadıkları iddialarının ardından, eşi Aslı Bilimlier’in kendisini eve almadığını söyledi. Şarkıcı, katıldığı televizyon programında; “Aslı, beni evden kovdu. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de...” açıklamasını yaptı.

Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşi Aslı Bilimlier’i, sahne aldığı mekanda kendisini dinlemeye gelen modacı Gülşah Saraçoğlu’yla aldattığı iddia edildi. teve2’de ekrana gelen “Magazin Masası”nda Esin Övet, olayla ilgili Bilimlier’le telefonla konuştuğunu ve şunları söylediğini dile getirdi: “Şehir dışındaydım ve dün döndüm. Aslı, beni evden kovdu. Eve gidemiyorum. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de... Arada harcanıyorum.”

O GECE NELER OLDU?


Deha Bilimlier, Gülşah Saraçoğlu ile yakınlaştıkları iddia edilen gece hakkında daha önce ihanet iddiasını reddetmiş ve eşinden özür dilemişti. Bilimler o gece yaşananlarla ilgili şu sözleri söylemişti “Eşine âşık bir adamım. Gülşah, sahnemi çok seviyor ve izlemeye geliyor. Evi yakın ve iki kez üst üste geldi. Dans ederken düştü, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Sahnede mesafemi daha iyi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün ise onu, kuliste ağırladım.”

Gülşah Saraçoğlu’nun Deha Bilimlier’i izlediği olaylı geceye dair görüntüler ilk kez Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında ekrana geldi.

Kaynak:Mynet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.