Sosyal medya Hülya Avşar'ın bu fotoğrafını konuşuyor 'SİMİTÇİ HÜLYA'

Sosyal medya Hülya Avşar'ın bu fotoğrafını konuşuyor 'SİMİTÇİ HÜLYA'
Geçtiğimiz günlerde, Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili olarak sorulan bir soruya ''gerekirse simit yiyeceğiz bu günleri atlatacağız'' diyen ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın bir fotoğrafı sosyal medyada olay oldu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Hülya Avşar son ekonomik gelişmelerle ilgili olarak kendisine sorulan bir soruya ''Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri geçireceğiz'' diye cevap vermişti.Hülya Avşar soruya verdiği cevapta şunları söylemişti:


Hülya Avşar açıklamsında şunları söyledi:

"Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Aayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. biraz bizim bu işi insanlar birseysel halletmek gerekir diye düşünüyorum"

Sosyal Medya bugün Hülya Avşar'ın bir sofrada otururken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Hülya Avşar'ın bu fotoğrafıyla ilgili olarak sosyal medyada "Gerekirse simit yiyeceğiz, bu günleri atlatacağız diyen Hülya Avşar'ın sofrasında bir kuş sütü, bir de simit eksik" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.