Özel Haber…Gaziantep’te Halk Otobüsleri İflas Bayrağını Çekti! Gaziantep’te Tam Bilet 7 TL,Öğrenci 4 TL Oluyor…Yorumlarınızı Bekliyoruz

Özel Haber…Gaziantep’te Halk Otobüsleri İflas Bayrağını Çekti! Gaziantep’te Tam Bilet 7 TL,Öğrenci 4 TL Oluyor…Yorumlarınızı Bekliyoruz
Gaziantep’te halk otobüsü fiyatlarına zam geliyor.

Gaziantep’te ulaşımın en büyük taşıyıcısı olan Büyükşehir Belediyesinden sonra,Halk Otobüslerinde mevcut şu anki ücret tarifesinde öğrenci 2.15 TL ,Tam biletinde ise 3.5 TL,olduğundan dolayı özel halk otobüsleri sahipleri bir aydan bu yana dövize gelen astronomik zamların parça,işçiliğe yansıdığını belirttiler.

Acilen Toplu Ulaşıma Zam Talebi

Gaziantep Özel halk otobüsü sahipleri fiyatların acilen öğrenci ücretinin 4 tl tam biletin ise 7 lira olmamasından dolayı iflas edecekleri belirtildi.

Bu arada Gaziantep’te 480 özel halk otobüsü bulunduğunu ve bunlarının çoğunun döviz zammından sonra bazı araç sahiplerininde çalışmadığı öğrenildi.

Halk Otobüsüne Binmekte Hayal Oldu

Gaziantep’teki Halk otobüsü tarifesinin zamlı olarak öğrenciye 4 ve tam biletinde 7 tl olduğu taktirde vatandaşların nasıl ulaşımlarını sağlayacağı da merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.