Erol Bulut’un Gaziantep FK’sı Fenerbahçe’sine karşı

Erol Bulut’un Gaziantep FK’sı Fenerbahçe’sine karşı
Fenerbahçe, 13 Aralık Pazartesi günü Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30’da başlayacak. Müsabakayı, Atilla Karaoğlan yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi’nden elenerek yoluna Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kalan Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son maçı 4-0 kazanarak moral buldu. Vitor Pereira’nın ekibi, ligdeki 15 karşılaşmada sekiz galibiyet, üç beraberlik ve dört mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda 24 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 17 gol gördü.
Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısına mutlak üç puan parolası ile çıkacak. Sarı-lacivertliler, rakibi ile oynadığı son dört lig maçında üç galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 10 kez sarsarken kalesinde ise yalnızca bir gole izin verdi. Vitor Pereira’nın Gaziantep FK deplasmanındaki en büyük gol umudu ise Serdar Dursun olacak. Çaykur Rizespor maçında üç gol atarak yıldızlaşan Serdar, bu hafta da fileleri sarsmak isteyecek. 
Geçen sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Erol Bulut, bu sezon ilk kez eski kulübüne rakip olacak. Bulut’un Gaziantep FK’sı ise ligde oynadığı 15 karşılaşmada beş galibiyet, üç beraberlik ve yedi mağlubiyet aldı. Öte yandan Gaziantep FK, ligde topladığı 18 puanın 17’sini iç sahada alarak ilginç bir istatistiğin de altına imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.