PTT ihtiyaç sahiplerine 5 bin lira acil nakit veriyor, banka, kefil, şart, senet yok! Hemen onaylı kredi imkanı

PTT ihtiyaç sahiplerine 5 bin lira acil nakit veriyor, banka, kefil, şart, senet yok! Hemen onaylı kredi imkanı
PTT ihtiyaç sahiplerine 5 bin lira acil nakit veriyor, banka, kefil, şart, senet yok! Hemen onaylı kredi imkanı. PTT 5000 TL acil kredi alacak kişilere hemen onay veriyor. İşte atrıntılar...

PTT üzerinden kredi kampanyası başladı. 5000 TL'ye kadar acil naki ihtiyacınız varsa Şart Yok, Senet Yok, Kefil Yok, Banka Yok. İşte bu şartlarda oturduğunuz yerden başvuru yapabilecek ve kredinizi de ev, iş adresinizde kullanabileceksiniz. Pandemi döneminde oldukça iyi bir nakit akışı sağlayan PTT üzerinden bankalar ile anlaşmalı krediler verilmeye devam ediyor. İhtiyaç kredisi olarak verilecek bu kredilerde banka müşterilerine hemen sonuç verecek ve bu sonuca göre hemen kredi kullanabileceklerdir. PTT ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, Aktifbank üzerinden 5000 TL onay alacaklardır. 

PTT KREDİ "AKTİFBANK" 

PTT kredisi başvurusu yapmak isteyenler Aktifbank üzerinden işlem yapabileceklerdir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, sizde bu bankanın NKOLAY kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Banka katılım sağlayan müşterilerine hemen ne kadar onay alacaklarını söylemektedir. PTT Kredi başvurusu yaptığınızda, sizlere sonucu hemen ulaşacak ve bu kredileri de ptt kredi faiz oranlarına göre kullanacaksınız. Kredi notu düşük olan kişiler de bu kredileri alabileceklerdir. 

KREDİ NOTU DÜŞÜKLERE DE VERİLECEK

Bankalardan daha önce başvuru yapan ve kredi notu düşük oldu diye onay alamayanlara da PTT kredi kampanyası yapacak. Kredi notu düşük olan kişilere, banka 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sunacaktır. Kredi Notu Düşük olan kişiler, bu kredileri hemen banka şubelerine gitmeden alabileceklerdir. Aktifbank SMS kredi ve Aktifbank İnternet WEB Kredi aracılığı ile kredi kullanabileceksiniz. Başvuru yapacak kişiler, bankadan başvuru yaptıktan 5 dakika sonra hemen sonucunu öğrenecektir. 

SMS KREDİ

SMS ile kredi başvurusu yapmak için Kredi TC KİMLİK yazarak 3050 numarasına mesaj atabilirsiniz. Eğer PTT'den kredi kullanmak istiyorsanız da 5000 TL kredi için PTT yazıp boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı da yazarak 4425 numarasına gönderin. Kredi sonucu onay alacak kişiler, bu kredileri banka şubelerinden değil, iş adresinden veya ev adresinden kullanabileceklerdir. SMS kredi kullandığınızda banka sizlere hemen sonuç verecektir.


SMS kredi başvurusu yapamayan kişiler, nkolaykredi.com.tr adresine girerek buradan başvuru yapabilirler. Bu internet sitesinden başvuru yaptıktan hemen sonra sizlere kredi sonucu gelecek ve sonucunuza göre kredi kullandırılacaktır. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi alabileceksiniz. 

Kaynak:https://www.ilan365.net/ptt-dusuk-faizli-kredi-verecek-acil-nakite-sikisanlar-parasi-bitenler-5000-tl-hemen-on-onayli-veriliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.