Nev-i şahsına ''MAHSUS'' sevcan

Nev-i şahsına ''MAHSUS'' sevcan
Anadolu Yakasında Sevcan Orhan fırtınası

MÜSLÜM GÜRSES'İ İNKAR EDEN YAŞADIĞI DÖNEMİ VE GERÇEĞİ İNKAR EDER.

Türk müziğinin güçlü sesi Sevcan Orhan, Anadolu Yakası'nın en yeni ve en dinamik eğlence adresi olan Mahsus Sahne'de muhteşem bir performansa imza attı.

Gecenin açılışını hareketli şarkılar ile yapan güzel sanatçı, rezervasyonları saatler önce dolan mekandaki misafirlerine''Yaz kış demeden nereye gitsem oraya geliyorsunuz. Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde sanat ve sanatçıya değer verip bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...'' sözleri ile teşekkür edip müzikseverlerin önünde saygı ile eğildi.

ARABESK POLEMİĞE PROTEST CEVAP

''Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada karşıma çıktı. Birileri çıkıp Müslüm Gürses'in yaptığı müzikle ilgili konup ''kıro'' gibi yakışıksız bir ifade kullanmış. Arabesk'te Müslüm Gürses'te bu ülkenin asla inkar edemeyeceği gerçeğidir. Müslüm Gürses yaşadığı dönemin aynasıdır. Her kim ki onu ve yaptığı müziği inkar ederse yaşadığı dönemi ve gerçeği inkar eder.'' sözleri ile son günlerin polemiği ile ilgili açıklamalarda yapan güzel sanatçı Sevcan Orhan, bu ifadelerinin ardından birbiri ardına ''Kaç Kadeh Kırıldı'' ve ''Sevda Yüklü Kervanlar'' şarkılarını seslendirerek büyük bir alkış tufanı kopardı.

HALAYIN DOZUNU ARTTIRIYORUM...

Performansı boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayan Sevcan Orhan, Mustafa Keser'le özdeşleşen ''Tutku'' adlı eseri seslendirdikten sonra büyük ustanında kulaklarını çınlatmayı ihmal etmedi. ''Mustafa Ağabey bu ara Bülent Hanım'dan çok çekti. Canım Mustafa Ağabeyim. Kulakları çınlasın, çok güzel adamdır.'' sözlerinin ardından mendilini eline alan Orhan, ''Halayın dozunu arttırıyorum. Oturmak yasak'' diyerek Mahsus Sahne'yi halaya kaldırdı.Gecenin finalinde alışılageldiği üzere halaylarla yapan güzel sanatçı sahnede alkışlar eşliğinde indi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.