Antepfıstığının uzun yaşam ve cinselliğe etkisi ortaya çıktı

Antepfıstığının uzun yaşam ve cinselliğe etkisi ortaya çıktı
Resveratrol nedir. Antepfıstığında ne kadar var

Antepfıstığı'nda uzun yaşam ve sekste oldukça önemli olan Resveratrol maddesinin bulunduğu ortaya çıktı.

RESVERATROL NEDİR

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu bu madde ile ilgili olarak şunu yazdı:

Resveratrol doğal antioksidan maddelerin en önemlilerinden biri. Sağlığa iyi geldiği özellikle damar gençliğini desteklediği uzun süredir biliniyor. Resveratrol iyi kolesterol HDL’yi artırıyor, kötü kolesterol LDL’nin damar duvarındaki olumsuz etkilerini azaltıyor. Muhtemelen kanı da biraz inceltiyor. Bazı uzmanlar bu önemli antioksidanın binlerce yıldır aranan gençlik iksiri olabileceğini ileri sürüyor. Bol miktarda protein ve mineral barındıran, özellikle B1, B2, E ve C vitamini zengini Antepfıstığı afrodizyak etkisiyle çiftlerin yaşantısını renklendiriyor. Cinsel gücü artırıcı etkisi ile dikkat çeken Antep fıstığı üzerine yapılan araştırmalarda, kronik kalp rahatsızlıkları ve kanser riskini azaltan 'resveratrol' adlı antioksidan maddenin bulunduğu da tespit edildi.

ANTEPFISTIĞININ CİNSELLİĞE ETKİSİ

Bol miktarda protein ve mineral barındıran, özellikle B1, B2, E ve C vitamini zengini Antep fıstığı afrodizyak etkisiyle çiftlerin yaşantısını renklendiriyor. Cinsel gücü artırıcı etkisi ile dikkat çeken Antep fıstığı üzerine yapılan araştırmalarda, kronik kalp rahatsızlıkları ve kanser riskini azaltan 'resveratrol' adlı antioksidan maddenin bulunduğu da tespit edildi.


VE DİĞER FAYDALARI

Ayrıca, doymamış yağ oranı yüksek bir besin olan Antep fıstığı kolesterolü yükseltmiyor.

İşte Antep fıstığının bilinmeyen faydaları...

- Vücuda enerji verir.

- Yorgunluğu giderir.

- Bedeni ve zihni kuvvetlendirir.


Ayrıca, doymamış yağ oranı yüksek bir besin olan Antep fıstığı kolesterolü yükseltmiyor. İşte Antep fıstığının bilinmeyen faydaları... - Vücuda enerji verir. - Yorgunluğu giderir. - Bedeni ve zihni kuvvetlendirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.