Mabel Matiz’den Harbiye'de muhteşem sezon finali

Mabel Matiz’den Harbiye'de muhteşem sezon finali
Bu sezon harbiye’de 5’te 5 konser

Şarkıları ve sesiyle gönüllerde taht kuran Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu sezonun son konserini verdi. Soğuk havaya rağmen açık havayı dolduran sevenleriyle birlikte akşam boyunca şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, performansıyla kendine hayran bıraktı.

Kerki Solfej’in organizasyonuyla gerçekleşen açık hava konserleri bu sezonun finalini Mabel Matiz’le yaptı. Kendisini izlemeye gelen sevenlerinin karşısına kendine has tarzıyla çıkan sanatçı, dillere pelesenk olan şarkılarıyla da herkesin içini ısıttı. Bu sene Harbiye Açıkhava’da 5. kez sahne almanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Mabel Matiz: “Sezonun son konserinde burada olup bize eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” sözleriyle serin havaya rağmen kendisini yalnız bırakmayan dinleyicisi için en güzel şarkılarını söyledi.

Kekemeden Pop Star Yarattım

Muhbir şarkısını söyledikten sonra; “Bir kekemeden pop star yarattım.” diyen Mabel Matiz: “Canımın içi Sıla bu şarkının nakaratını kekeme olduğumu bilmeden yazdı. Okumaktan büyük keyif duyduğum bir şarkıdır bu. Buradan Sıla’ya da selam olsun.” sözleriyle büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.