Günel 36. Yaşını uluOrta Sahnesinde Kutladı

Günel 36. Yaşını uluOrta Sahnesinde Kutladı
Günel Tekrar "Padişah" Dedi

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova önceki akşam Ulus uluOrta'da sahne aldı. Performansına "Adı Yok" şarkısı ile başlayan Günel Zeynelova "Hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz." sözleriyle kendisini dinlemeye gelenleri selamladı. Kendisini dinlemeye gelen Ahmet Selçuk İlkan'ı gören Günel "Ahmet abi seninle çok güzel anılarımız var. 1998'de ilk İstanbul'a geldiğim zaman İbrahim Tatlıses beni Ahmet abiye teslim etti ve bu kıza şarkı bul dedi. "Beni Anneme Götür", "Çocukların Günahı Ne", "Didem", "Herşey Yolunda" gibi çok güzel şarkılar bulduk, beraber çalıştık. Ben bugün 36 yaşıma girdim ama sen hala aynısın, Allah uzun ömürler versin." sözleriyle usta söz yazarını onurlandırdı.

Günel 36. Yaşını uluOrta Sahnesinde Kutladı

Günel Yeni Yaşını Uluslararası Misafirleriyle Kutladı...

Bitmek bilmeyen enerjisi ile bir an olsun yerinde durmayan güzel şarkıcı Günel beyazlar içerisindeki elbisesiyle misafirleri kendisine hayran bıraktı. 36. yaşını sahnede kutlayan Günel'i izlemeye Azerbaycan, İran, Ukrayna ve Rusya'dan birçok misafiri geldi. Aynı gün doğan konuklarının yeni yaşını da kutlayan Günel " Şimdi size ünlü olduğum şarkıyı okumak istiyorum" diyerek ilk kez İbo Show'da seslendirdiği Sibel Can'ın "Padişah" isimli şarkısını tekrardan yorumladı.

Muhteşem Bir Düete İmza Attılar...

Günel 36. Yaşını uluOrta Sahnesinde Kutladı
Günel 36. Yaşını uluOrta Sahnesinde Kutladı

Ahmet Selçuk İlkan "Günel'i Bu Sahnede Görmek Beni Gururlandırdı."

Günel performansının sonlarına doğru Ahmet Selçuk İlkan'ı sahneye davet etti. Bu daveti kırmayan Ahmet Selçuk İlkan alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Ahmet Selçuk İlkan "Hepinizi sevgilerle, saygılarla selamlıyorum. Günel gerçekten beni yıllar öncesine götürdü. Çünkü Günel ilk geldiğinde sevgili İbrahim Tatlıses onu bana emanet etti. İyiki de etmiş bugün onu bu sahnede gördüm ve çok gururlandım." sözlerinin ardından "Hatıran Yeter" şarkısında muhteşem bir düete imza attılar.

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova "Hepinizi burada gördüğüme gerçekten çok mutlu oldum. Sahnede ben çok eğlendim, umarım sizde eğlenmişsinizdir. Herkese çok teşekkür ederim." sözlerinin ardından iki buçuk saat kaldığı uluOrta sahnesini "Nasıl Geçti Habersiz" şarkısı ile noktaladı.

Günel 36. Yaşını uluOrta Sahnesinde Kutladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.