Özel SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu görevini Zeynep Konukoğlu’na devretti.

Özel SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu görevini Zeynep Konukoğlu’na devretti.
Özel SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu görevini Zeynep Konukoğlu’na devretti.

8  Ekim 2021 Cuma günü Özel SANKO Okulları bahçesinde düzenlenen devir teslim törenine; SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Konukoğlu, Cengiz Konukoğlu, Ertuğrul Konukoğlu, Yiğitcan Konukoğlu, Alperen Sani Konukoğlu, Özel SANKO Okulları Danışma Kurulu Onursal Başkanı Jülide Konukoğlu, Özel SANKO Okulları Danışma Kurulu Üyesi Zeynep Konukoğlu, Murat Güneri, Gökhan Aydın, Özel SANKO Okulları’nın kuruluş yılında görev yapan yöneticiler,  okul yöneticileri, öğretmenler ve çalışanlar katıldı.

Özel SANKO Okullarının kurulduğu günden itibaren 20 yıldır başarıyla Danışma Kurulu Başkanlığını sürdürmekte olan Jülide Konukoğlu, görevini 10 yıldır Danışma Kurulu Üyeliği görevini sürdüren Zeynep Konukoğlu’na devretti.

Duygu dolu anların yaşandığı törende Jülide Konukoğlu, Özel SANKO Okulları ile Gaziantep’e yeni bir nefes, yeni bir anlayış, yeni bir vizyon getirmek için yola çıktıklarını, bu yolda 20 yıldır hem Gaziantep’e hem de Türkiye’ye büyük hizmetler veren bir kurum olduklarını ve bunun bir parçası olmaktan her zaman büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Her zaman vizyon olarak kurumsal yapıyı çok önemsediğini dile getiren Jülide Konukoğlu, “İnsanlar değişebilir. İnsanların görevleri de değişebilir ama sistem ve kurumun kuralları asla değişmez.”dedi. İlk yıldan itibaren özel insanlarla çalıştığını ve her zaman gönül bağı kurduğunu ifade eden Konukoğlu, “Okulu kuran ve kurulmasına imza atan SANKO Holding’in değerli iki onursal başkanına, yönetim kurulu başkanına ve üyelerine ben de bu memleketin bir evladı olarak, bu memlekete kattıkları güzel eğitim öğretim yuvasından dolayı teşekkür ediyor ve şükranlarımı bildiriyorum. 20 yıl boyunca desteklerini esirgemeyen danışma kurulu üyelime, SANKO Okulları genel müdürü ve yöneticilerine, öğretmen ve personeline emeklerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Jülide Konukoğlu’ndan eğitim öğretim meşalesini teslim alan Zeynep Konukoğlu “Yenilikçi vizyonuyla, her alandaki cesaretiyle, risk almasıyla, çalışkan ve saygın kişiliğiyle, bölgedeki ilklere imza atmasıyla, ekibine olan sevgi ve inancıyla başarılı ve etkin bir lider olan Jülide Konukoğlu’ndan devir aldığım emanetini daha da yukarıya taşımak için çok çalışıp elimden geleni yapacağıma söz veriyor ve bu yolda benimle birlikte yürüyecek olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi. Zeynep Konukoğlu, Jülide Konukoğlu’nun bundan sonra da Danışma Kurulu Onursal Başkanı sıfatıyla okulun gelişmesine her zaman destek olacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların sonunda, Danışma Kurulu Başkanlığı görevini devralan Zeynep Konukoğlu ve SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Jülide Konukoğlu’na plaket sundu. Tören, Genel Müdürümüz Fırat Mümtaz Asyalı ve kuruluşundan bugüne okulumuzda gören yapan 11 çalışanımızın Onursal Başkanımız Jülide Konukoğlu’na tüm çalışanlar adına bir plaket sunmalarıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.