Gaziantep'te üniversite öğrencilerine 2 bin 461 kişilik iş imkanı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası duyurduğu İŞKUR Gençlik Programı, Gaziantep'teki üniversite öğrencilerini sevindirdi. Programa ayrılan kontenjanın 2 bin 461'i Gazi şehirdeki üniversitelere tahsis edildi.
Kontenjan dağılımı şöyle:
- Gaziantep Üniversitesi: 2 bin 250 kişi
- Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 211 kişi
Bozatlı: "Gençlerimize Hayırlı Olsun"
Müjdeli haberi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı duyurdu. Bozatlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası üniversiteli genç arkadaşlarımıza müjdelediği İŞKUR Gençlik Programı kapsamında, Gaziantep'imizdeki üniversitelerimize toplam 2 bin 461 kişilik kontenjan tahsis edildi. Söz konusu kontenjanlardan 2 bin 250'si Gaziantep Üniversitesine, 211'i ise Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne tahsis edildi."
Bozatlı, desteğin öğrencilerin eğitim hayatına katkısına dikkat çekerek, "Genç arkadaşlarımızın eğitim hayatlarını sürdürürken iş tecrübesi kazanmalarına ve aile bütçelerine katkı sağlamalarına imkân sunan bu desteğin Gazi şehrimize ve kıymetli gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın kabine toplantısı sonrası üniversiteli genç arkadaşlarımıza müjdelediği İŞKUR Gençlik Programı kapsamında, Gaziantep’imizdeki üniversitelerimize toplam 2.461 kişilik kontenjan tahsis edildi. ???? Gaziantep Üniversitesi: 2.250 ???? Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 211 Genç arkadaşlarımızın eğitim hayatlarını sürdürürken iş tecrübesi kazanmalarına ve aile bütçelerine katkı sağlamalarına imkân sunan bu desteğin Gazi şehrimize ve kıymetli gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. @gaziantepUniv @Gibtuni
— Av.Mesut Bozatlı ???????? (@mesutbozatli) October 16, 2026
GAZİANTEP'E HAYIRLI OLSUN
Program kapsamında öğrenciler, öğrenimlerine devam ederken hem iş deneyimi kazanacak hem de aile bütçesine katkı sunacak. Kontenjanların önümüzdeki günlerde başvuruya açılması bekleniyor.
Kaynak:Fevzi Tekin
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.