Harbiye açıkhava sahnesi’nde Berkay’ın sürprizi

Harbiye açıkhava sahnesi’nde Berkay’ın sürprizi
Atlantis Yapım, Türkiye’nin dev sanatçılarını efsane bir organizasyon ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturuyor.

Atlantis Yapım, Türkiye’nin dev sanatçılarını efsane bir organizasyon ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturuyor. Bir İstanbul klasiği olan bu mekanda konserler tüm hızıyla devam ederken Atlantis Yapım seyircileri sonbaharın bu günlerini keyifle geçirmeye davet ediyor. 8 Ekim cuma akşamı ise Berkay’ın sahnesinde seyircileri bekleyen sürprizi Rapçi Zen-G!

Türk pop müziğinin son yıllarda çıkardığı en önemli isimlerden biri olan Berkay sahne performanslarının yüksek etki düzeyiyle tanınıyor. Seyircinin dikkatini konser boyunca bir an olsun kaybetmeyen Berkay kendi şarkıları ve sahnede söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuarıyla 8 Ekim Cuma günü Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Atlantis Yapım organizasyonu ile sahne alacak.
Berkay’ın sevenleri için hazırladığı sürprizlerden biri son günlerde adını sıkça duyduğumuz Rapçi Zen-G !

Berkay ve Zen-G ‘in 8 Ekim Cuma günü Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yapacakları düet sosyal medyada hayranları tarafından yılın düeti olacak yorumu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.