CANLI YAYIN | Adana Demirspor 4-0 Gaziantep FK

CANLI YAYIN | Adana Demirspor 4-0 Gaziantep FK
ADANA DEMİRSPOR - GAZİANTEP FK: 1-0 (İLK YARI SONA ERDİ)GOL: 12' Yunus Akgün-. Steven Caulker K.K. Dk.65-Mario Balotelli Dk.78- Britt Assombalonga (P) 85' Dk.

90' Maç Sonucu : Adana Demirspor 4-0 Gaziantep FK

90'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
90'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Oğuz Ceylan, sarı kart görüyor.
90'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Benjamin Stambouli geçiyor.
90'
Faul (Gaziantep FK)İzzet Çelik, Alexandru Maxim tarafından faulle durduruluyor.
90'
İsabetsiz Orta (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımından Lucas Castro ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
89'
İsabetsiz Orta (Adana Demirspor)Benjamin Stambouli ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
89'
Oyuna Girme (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sinan Kurt çıkıyor ve yerine İzzet Çelik oyuna giriyor.
87'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Adana Demirspor adına Ferhat Kaplan kullanacak.
87'
Faul (Gaziantep FK)Tarık Çamdal, taç çizgisine yakın bir noktada Kenan Özer tarafından faule maruz kalıyor.
85'
Penaltı Golü [4-0] (Adana Demirspor)GOL! Britt Assombalonga penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.
84'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Papy Djilobodji faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Britt Assombalonga.
83'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Steven Caulker.
83'
Elle Oynama (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımında Britt Assombalonga yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede topu eliyle kontrol ediyor.
82'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Nouha Dicko ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Joao Figueiredo çıkıyor ve yerine Alexandru Maxim oyuna giriyor.
81'
Oyuna Girme (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jonas Svensson çıkıyor ve yerine Tarık Çamdal oyuna giriyor.
81'
Oyuna Girme (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mario Balotelli çıkıyor ve yerine Lucas Castro oyuna giriyor.
81'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Kenan Özer sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
78'
Asist (Adana Demirspor)Golün asistini yapan isim Sinan Kurt.
78'
Gol [3-0] (Adana Demirspor)GOL! Mario Balotelli, Adana Demirspor adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 3-0
78'
İsabetsiz Orta (Adana Demirspor)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Britt Assombalonga ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
76'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ferhat Kaplan geçiyor.
75'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Nouha Dicko faul yapıyor.
75'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Joao Figueiredo ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
75'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Nouha Dicko ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
73'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Recep Niyaz sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
73'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Nouha Dicko ile köşe vuruşu kullanıyor.
72'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Steven Caulker kullanacak.
72'
Faul (Adana Demirspor)Papy Djilobodji, Britt Assombalonga tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
72'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Muhammet Demir ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Muhammet Demir tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
72'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Muhammet Demir geçiyor.
71'
Sarı Kart (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımında Benjamin Stambouli, sarı kart görüyor.
71'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Papy Djilobodji hakem Sarper Saka tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
69'
Faul (Adana Demirspor)Joao Figueiredo, Simon Deli tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
68'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Ahmed El Messaoudi oyundan çıkarken Kenan Özer oyuna giren isim.
68'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Angelo Sagal çıkıyor ve yerine Nouha Dicko oyuna giriyor.
65'
Kendi Kalesine Gol [2-0] (Adana Demirspor)GOL! Steven Caulker yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderiyor. Steven Caulker için şanssız bir an.
63'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Stelios Kitsiou sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
63'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Stelios Kitsiou sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
63'
Oyuna Girme (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımında oyuncu değişikliği; Matias Vargas oyundan çıkarken Britt Assombalonga oyuna giren isim.
63'
Oyuna Girme (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yunus Akgün çıkıyor ve yerine Metehan Mimaroğlu oyuna giriyor.
61'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Jonas Svensson geçiyor.
61'
Faul (Gaziantep FK)Mario Balotelli, Papy Djilobodji tarafından faulle durdurulduğu için Adana Demirspor orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
58'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Halil İbrahim Pehlivan sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
58'
Korner (Gaziantep FK)Angelo Sagal ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
57'
İsabetsiz Şut (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Mario Balotelli tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
57'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Steven Caulker
57'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Recep Niyaz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
57'
Korner (Gaziantep FK)Recep Niyaz ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
57'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Stelios Kitsiou ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
53'
İsabetsiz Orta (Adana Demirspor)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Yunus Akgün ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
53'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ferhat Kaplan geçiyor.
52'
Faul (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Ferhat Kaplan, altıpas üzerinde Joao Figueiredo tarafından faule maruz kalıyor.
51'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Angelo Sagal sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
51'
Korner (Gaziantep FK)Angelo Sagal ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
49'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Angelo Sagal kullanacak.
49'
Faul (Adana Demirspor)Taç çizgisine yakın bir yerde Stelios Kitsiou, Matias Vargas tarafından faule maruz kalıyor.
48'
Korner (Gaziantep FK)Angelo Sagal ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
47'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinden Angelo Sagal ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
47'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Angelo Sagal ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
47'
Faul (Adana Demirspor)Benjamin Stambouli ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Benjamin Stambouli.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
46'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Stelios Kitsiou geçiyor.
46'
Faul (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımında Matias Vargas orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
46'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Oğuz Ceylan çıkıyor ve yerine Stelios Kitsiou oyuna giriyor.

2.Yarı Başladı [1-0]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [1-0]Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor
45'
Ofsayt (Gaziantep FK)Rakip ceza sahası önünde bulunan Angelo Sagal ofsayta yakalanıyor.
45'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Oğuz Ceylan.
45'
Faul (Adana Demirspor)Benjamin Stambouli ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Benjamin Stambouli.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
44'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Oğuz Ceylan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
44'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Recep Niyaz ile köşe vuruşu kullanıyor.
43'
İsabetsiz Orta (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımından Birkir Bjarnason ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
41'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Halil İbrahim Pehlivan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
40'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ferhat Kaplan.
40'
Faul (Gaziantep FK)Ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Angelo Sagal – Jonas Svensson mücadelesinde hakem,Adana Demirspor lehine faul kararı veriyor.
40'
Ofsayt (Adana Demirspor)Yunus Akgün sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.
37'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Adana Demirspor adına Simon Deli kullanacak.
36'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Joao Figueiredo, sarı kart görüyor.
36'
Faul (Gaziantep FK)Joao Figueiredo ile Matias Vargas arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Joao Figueiredo. Taç çizgisine yakın bir bölgede Adana Demirspor takımı oyuna başlayacak.
36'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Recep Niyaz Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
35'
Ofsayt (Adana Demirspor)Sağ taç çizgisine yakın bir bölgede Jonas Svensson için ofsayt bayrağı kalkıyor.
34'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Joao Figueiredo
33'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Angelo Sagal, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
32'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Muhammet Demir altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
30'
Tehlikeli Hareket (Gaziantep FK)Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada Muhammet Demir tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
30'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Joao Figueiredo ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
27'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Recep Niyaz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
27'
Korner (Gaziantep FK)Recep Niyaz ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
25'
Ofsayt (Adana Demirspor)Rakip yarı alanın ilk metrelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktada bulunan Mario Balotelli için ofsayt bayrağı kalkıyor.
23'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Joao Figueiredo, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
22'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Recep Niyaz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
22'
Korner (Gaziantep FK)Recep Niyaz ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
21'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Muhammet Demir, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
20'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor, Sinan Kurt ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
19'
Faul (Gaziantep FK)Yunus Akgün, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Joao Figueiredo tarafından faulle durduruluyor.
18'
Ofsayt (Adana Demirspor)Ceza sahası içinde altıpas üzerinde Mario Balotelli için ofsayt bayrağı kalkıyor.
16'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Halil İbrahim Pehlivan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
15'
Ofsayt (Gaziantep FK)Atak yönüne göre sol taç çizgisine yakın bir yerde Halil İbrahim Pehlivan topla buluşuyor, ancak hakem hakem pozisyonun ofsayt olduğuna karar veriyor.
13'
Ofsayt (Adana Demirspor)Rakip yarı alanın ortalarında Birkir Bjarnason topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
12'
Asist (Adana Demirspor)Matias Vargas, gol pasını veren isim.
12'
Gol [1-0] (Adana Demirspor)GOL! Yunus Akgün takımını öne geçiren golü atıyor.
11'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor, Matias Vargas ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
10'
Faul (Gaziantep FK)Oğuz Ceylan ile Matias Vargas arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Oğuz Ceylan. Yarı alanın ortalarından Adana Demirspor takımı oyuna başlayacak.
7'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Oğuz Ceylan, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
3'
İsabetsiz Şut (Adana Demirspor)Yunus Akgün altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
2'
İsabetsiz Orta (Adana Demirspor)Sol çaprazdan Matias Vargas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
2'
Serbest Vuruş (Adana Demirspor)Adana Demirspor, Matias Vargas ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
2'
Faul (Gaziantep FK)Alexander Merkel ile Mario Balotelli arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Alexander Merkel. Taç çizgisine yakın bir bölgede Adana Demirspor takımı oyuna başlayacak.
1'
Maç BaşladıHakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.