Gaziantep Valisi Gül'den yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Gaziantep Valisi Gül'den yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Gaziantep Valisi Davut Gül, hedeflere ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve mevcut başarıların daha ileri noktalara taşıyabilmenin öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle gerçekleşeceğine inandığını bildirdi.

Gül, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni yıl dolayısıyla yaşadıkları heyecanı paylaştıklarını belirtti.

Ülkenin ekonomik, bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda dünyada adından söz ettirmesi, öğrencilerin, onları yetiştiren öğretmenlerin ve anne babaları sayesinde olacağını ifade eden Gül, şunları kaydetti:

"Tüm bu hedeflerimize ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve mevcut başarılarımızı daha ileri noktalara taşıyabilmenin öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle gerçekleşeceğine inanıyor ve velilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. İlimizde covid-19 pandemisiyle ilgili çocuklarımızı, öğretmenlerimizi ve velilerimizi salgının zararlı etkilerinden korumak için tüm okullarımızda tedbirlerimizi aldık, almaya devam edeceğiz. Bu konuda herkesin salgın dönemini rahat atlatmak adına bizlere yardımcı olacağına gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 – 2022 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için verimli geçmesini temenni ediyor; sağlık ve başarı dileklerimi sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.