Hasan Kalyoncu Üniversitesi rekor kırdı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi rekor kırdı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi rektörlüğüne atandığı günden buyana, başarılı hizmetlere damgasını vuran Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, yerleştirmede 28. sıradan 9. sıraya taşıyarak üniversitede doluluk oranını % 100’e çıkardığı belirtildi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı HKÜ’nün doluluk oranı bu yıl yüzde 100’e ulaşırken yeni bir rekor kırıldı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi geçtiğimiz yıl bulunduğu 28. sıradan 19 sıra yükselerek, bu yıl Türkiye’de Vakıf Üniversiteleri arasında 9. sırada yer aldı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi önlisans+lisans doluluk oranlarına göre bu yıl 9. sırada yer alarak büyük bir rekor elde etti.

% 100 DOLULUK ORANI
Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) büyük bir başarıya imza attı, geçen yıl 28. sırada yer alan Hasan Kalyoncu Üniversitesi doluluk oranını bu yıl % 100’e yükselterek kendi rekorunu kırdı, tüm bölümlerde kontenjanını % 100 oranında doldurdu. Son günlerin en trend ve en çok takip edilen üniversitelerinden biri olan HKÜ, başarısını tercihlere de yansıttı.

DEVLER ARASINDA YER ALDI
Hasan Kalyoncu Üniversitesi geçtiğimiz yıl 28. sırada yer aldığı sıralamada 19 sıra birden yükselerek 9. sıraya geldi. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi’nin ilk sırada yer aldığı doluluk oranında Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, MEF Üniversitesi ve Ankara Medipol Üniversitesi’nden sonra Gaziantep’te bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi 9. sırada kendine yer buldu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi rekor kırdı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi rekor kırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.