Atletizm Süper Lig heyecanı Gaziantep’te yaşandı

Atletizm Süper Lig heyecanı Gaziantep’te yaşandı
30 -31 Ağustos tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleşen Turkcell Atletizm Süper Ligi sonunda Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ve İl Müdürü Muhittin Özbay, müsabakalarda görev alan hakemleri ve diğer görevlileri tebrik ettiler.

Atletizmde sezonun en önemli yarışmalarından biri olan Turkcell Süper Lig’in ilk kademesi Gaziantep’te tamamlandı. İki gün süren ve sekizer ekibin yer aldığı müsabakalar sonunda ilk etap maçları tamamlandı.  
Süper Lig’de final yarışması 14-15 Eylül’de İzmir’de yapılacak.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep’te iki gün boyunca büyük heyecan içerisinde geçen atletizm yarışlarına katılan herkese en iyi şekilde ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Buraya gelen herkese ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir onur ve gurur. Hepsinden önemlisi, bizim tek ve yegane hedefimiz sporu tabana yayabilmek. Bu yolda da Seyrantepe ve Çıksorut mahallemizin bir çok 10 yaş altı çocuğu burada o televizyonda gördükleri ünlü insanları sahada mücadele ederken görmeleri inanın o çocukların ufuklarında önemli gelişimlerde bulunuldu” dedi.

Atletizm Süper Lig heyecanı Gaziantep’te yaşandı
Atletizm Süper Lig heyecanı Gaziantep’te yaşandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.