Binlerce kişinin beklediği an sonunda başladı!

Binlerce kişinin beklediği an sonunda başladı!
Öğretmenlik ve Alan Bilgisi Testi binlerce adayın katılım ile bugün gerçekleşecekken, iki oturum şeklinde yapılacak olan sınav için adaylar yoğun çaba harcayacak.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen KPSS sınavının ardından, iki oturum şeklinde yapılacak olan KPSS ÖABT sınavı binlerce adayın katılımı ile bugün gerçekleşiyor. İlk oturumu sabah saat 10:15'te gerçekleşecek olan Öğretmenlik ve Alan Bilgisi Testinin ikinci oturumu ise öğleden sonra 14:45'te yapılacak.

Binlerce adayın katılım sağladığı sınavda bina içerisine sabahki oturum için saat 10:00'dan sonra kimse alınmazken, öğleden sonra yapılan ikinci oturum da ise 14:30'dan sonra sınava kimse alınmayacak. Yüzlerce okulda gerçekleşen Öğretmenlik ve Alan Bilgisi Testi sınavına girecek adaylar sınavın yapılacağı salona giriş belgeleri ve kimlikleri ile girerken, adayların yakınları ise okul bahçelerinde sınava giren yakını için meraklı bekleyişini sürdürdü.

Adaylara kendi alanlarından 75 soru sorulurken, bu sorulara ise cevaplamak için toplam 120 dakika süre verildi. İki oturum şeklinde gerçekleşen sınav binlerce adayın katılımı ile gerçekleştirildikten sonra gözler ise bu kez sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.