Boray Dai, rotayı çizdi

Boray Dai, rotayı çizdi
Gaziantep Basketbol, yeni sezon hazırlıklarına başlarken Genel menajer Boray Dai, "Hep yukarıyı hedefleyen bir takım olduk. Bu senede yine öyle olacak" dedi. Boray Dai, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile bir araya gelerek yeni sezonu, transferleri ve takımın konuştu.

Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen idman öncesi açıklama yapan Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, geçen sezonlara göre takımda ciddi bir değişim yaşandığını söyledi.
Teknik kadro ve oyuncu anlamda iyi transferler yaptıklarını belirten Dai, "Onun için hazırlık süreci bizim için çok daha önemli. Hep yukarıyı hedefleyen bir takım olduk. Bu senede yine öyle olacak. İlk hedefimiz, aşağıdan çabucak uzaklaşıp, ilk sekizde yer almak. Değişiklikler yaptık ama yine genç ve dinamik bir takım olduk." ifadelerini kullandı.
Dai, yeni sezonda kombine bilet satışı olmayacağını da dile getirerek, "Neyin nasıl olacağını pek kestiremiyoruz. Bu sene gişeden bilet satışı yerine, direk çevrim içi bilet satışı yapmayı düşünüyoruz. Böyle daha iyi olacak. Sezonun ilerleyen zamanında neler yaşayacağız bilmiyoruz." diye konuştu.

Boray Dai, rotayı çizdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.