Yanlış duymadınız! Bankalardan kefilsiz, şartsız kredi imkanı

Yanlış duymadınız!  Bankalardan kefilsiz, şartsız kredi imkanı
Yanlış Duymadınız, 100.000 TL Kredi Verilecek, Kefilsiz, Gelir Belgesiz, İhtiyaç Kredisi Dağıtılacak. 100.000 TL kredi için şartlar aranmıyor. Hemen onay verilecek. İşte detaylar...

Kefilsiz kredi başvurusu yapmak için bazı bankaların kredi kampanyalarını tercih etmeniz gerekiyor. Bankalardan kredi başvurusu yaptığınız zaman bazı bankalar sizin sicil durumunuza ve gelir durumunuza göre kefilsiz krediler vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler bu durumda kefil bulmakta zorlandıkları için banka kredi onayı olumsuz olarak sonuçlanmaktadır. Sizde eğer bir bankadan kefilsiz kredi alacaksanız öncelikle banka araştırmasını yapmanız gerekmektedir. Özellikle 100.000 TL kadar büyük limitli kredilerde kefilsiz kredi veren bankalar vardır. Bu kredileri alabilmeniz içinde bu krediyi ödeyebilecek güçte gelirinizin olması gerekmektedir.
Bankalar ayrıca kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin banka sicillerine bakacaklardır. Kredi başvurusu olumlu olması için puanınızın en az 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca bankalarda bir takıntınız yoksa size vereceğimiz bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.  İşte 100.000 TL kefilsiz kredi veren bankalar.

HANGİ BANKA NE KADAR VERİYOR?
Türkiye Genelinde bir çok banka, kefilsiz, şartsız 10 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunmaya başladı. Bankalar bugünden itibaren kefilsiz ve şartsız olarak kredi vereceklerini kendi internet sitelerinden duyurdu. Şekerbank 36 ay vadeli 10 bin TL , QNB Finansbank emekliye 50 bin TL, Akbank ev hanımlarına 50 bin TL, İşbankası 10 bin TL, Garanti Bankası 10 bin TL kredi imkanı sunarken Vakıfbank 100 bin TL, Bankamatin kartı olanlarda 10 bin TL’ye kadar kredi alma imkanı bulabilecek. Ziraat Bankası ise 22 bin TL kredi başvuruları almaya başladı. Yine İNG Bank’ın da 22 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.