Son Dakika: Gaziantep Organize Sanayi’de Sekreterini Döven Patron Kim?

Son Dakika: Gaziantep Organize Sanayi’de Sekreterini Döven Patron Kim?
Gaziantep Başpınar OSB’de bulunan Petsan Ambalaj Kimya Sanayi’de sekreter olarak çalışan Ö.Ç, patron B.B’nin kendisine hakaret edip, tokat attığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

5. Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Petsan Ambalaj’da patron B.B’nin babasından mesajlar aldığını ifade eden Ö.Ç, 8 Temmuz Perşembe günü iş arkadaşı ile konuşurken patron B.B’nin içeri girdiğini ve kendisine “Seni bir daha burada görmeyeceğim, burada ne işin var, çık yukarıya, senin çıkışını vereceğim” dediğini aktardı. Muhasebe odasına gittiğini, oraya gelen B.B’nin “Bunu dışarıda gören tutanağını tutsun, gitsin dedikodusunu evde yapsın” dediğini belirten Ö.Ç, “Patronun tavrını hazmedemedim ve çıkışımı istemek için patronun odasına girdim. ‘Ben burada elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ki sizden bu lafları yemeyeyim diye. En ufak şeyde sizden laf yiyeceksem çıkışımı verin gideceğim’ dedim” dedi.

Evrensel'den Deniz Kar'ın haberine göre patronun babasının kendisini rahatsız ettiği mesajları gösterdiğini ifade eden Ö.Ç, “Benim de ret mesajlarım vardı. Bu mesajları patrona gösterdim ‘Bu terbiyesizliğe rağmen burada kalıyordum ama artık çıkmak istiyorum’ Mesajları görünce gözü döndü, zorla sildirdi. Sonra dışarı çıktım” diye konuştu.

DARP RAPORU ALDI

Birkaç dakika sonra B.B’nin kendisini yeniden yanına çağırdığını ifade eden Ö.Ç, “Mesajları daha önce neden göstermediğimi sorduğunda devam eden bir mahkemenin olduğunu ve çocuklarımın velayeti için sigortalı işte çalışmam gerektiğini söyledim. Sonra zaten bu şerefsizler her yerde karşıma çıkacak deyince ‘Sen benim babama şerefsiz diyemezsin. Senin kuyruk sallamadığın nereden belli’ diyip küfür etmeye başladı” dedi.

Kendisinin odadan çıkmasına izin vermediğini ifade eden Ö.Ç, B.B’nin kendisine tokat attığını, “Seni bu odadan çıkamaz ederim, iki lafıma bakar. Sana mı inanacaklar bana mı inanacaklar” dediğini aktardı.

Olayın ardından darp raporu alan Ö.Ç. jandarmaya da ifade verdi. Ö.Ç, olayın peşini bırakmayacağını dile getirdi.

Konuyla ilgili sorularımızı yöneltmek için aradığımız Patron B.B ise görüş vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.