Kariyer Koçluğu İçin Doğru Adres

Kariyer Koçluğu İçin Doğru Adres

Kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ederken aynı kariyer üzerinden gitmek ya da değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Böylesine kritik bir karar verirken kariyer koçu desteği alabilirsiniz. Profesyonel destek sayesinde size finansal olarak yeterli gelmesine rağmen tutkunuz olmayan bir işe devam etmenin mantıklı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Kariyer koçu kişiye özel olarak çalışır. Yani sizin kişisel özelliklerinizi, güçlü ve zayıf yönlerinizi tespit ederek söz konusu işin ya da sektörün size uygunluğunu tespit eder. Sevdiğiniz şeyler ve ilgi alanlarınıza göre yeni iş alanları önerir. Alacağınız fikirler doğrultusunda sağlam adımlar atabilirsiniz.

Kariyer Koçu Avantajları

Kariyer planlamanızı yaparken son derece bilinçli olmalısınız. Artıları ve eksileriyle bir işi değerlendirmeden mevcut işinizi bırakmamalısınız. Bu aşamada size yol gösterecek birinin olması kafa karışıklığı yaşadığınız ya da emin olmadığınız durumlarla başa çıkmanızı sağlar.

Herhangi bir işe başvurmak için ihtiyacınız olan CV’yi koçunuzla birlikte hazırlayabilirsiniz. Günümüzde iş başvuruları online yapıldığı ve çok sayıda kişi başvurduğu için aralarından ön plana çıkmak zordur. Ancak koçunuzun oluşturacağı bir özgeçmiş ile bu mümkündür. Firmaların aradıklarına dikkat eden danışmanınız sayesinde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İyi bir koça sahip olmak doğru bağlantılara sahip olmak gibidir. Koçunuz çalışmak istediğiniz endüstrideki kişilerle etkileşime girerek size daha iyi yardımcı olacaktır.

Belirli yeteneklere sahip olsanız da iş dünyasında belirli becerilere sahip olmanız gerekir. Azimli bir şekilde çalışarak iş dünyasının değişen koşullarına uyum sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kariyer koçunuzun talimatlarını dinlemek ve uygulamak olacaktır. Bu sayede zamanla özgüveniniz artarken, iş görüşmelerinden de olumlu sonuç alabileceksiniz.

Daha fazlasını yapabilmek için ihtiyacınız olan destek ve motivasyonu Ebru Göksu Yıldırım ile bulabilirsiniz. Koçunuz başarılarınızda olduğu kadar başarısızlıklarınızda da yanınızda olarak size destek verecektir. Danışmanlık hizmeti sırasında yaptığınız konuşmalar kendinizi daha iyi keşfetmenize ve ne istediğinizi fark etmenize yardımcı olacaktır. Böylece başarmak istediklerinizi fark ederek, hedef odaklı bir planlama yapabilirsiniz. Kariyer koçu hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://potansiyeliniyasa.com/kariyer-kocu/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.