TÜRKONFED Genel Kurulu’na GÜNSİFED damgası

TÜRKONFED Genel Kurulu’na GÜNSİFED damgası
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun İstanbul’da yapılan genel kurulu sonucunda Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası’ndan 3 iş insanı asil ve yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun İstanbul’da yapılan genel kurulu sonucunda Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası’ndan 3 iş insanı asil ve yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Çatısı altında 26 bölgesel, 4 sektörel olmak üzere 30 federasyon, 274 dernek barındıran ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 25 Haziran tarihinde genel kurula gitti. 14’üncü genel kurulunu yapanTÜRKONFED’te yönetim kurulu başkanı ise yeniden Orhan Turan seçildi. 

TÜRKONFED çatısı altında bulunan kısa adı GÜNSİFED olan Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’ndan ise Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, Yönetim Kurulu Üyesi Nergiz Kadooğlu Çiftçi asil yönetim kurulu listesinde yer alırken, GÜNSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Aşnükise yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı.

KENDİMİZİ HER DAİM YENİLEYECEĞİZ

GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan TÜRKONFED’in üst yönetiminde görev almaktan gurur duyduğunu belirterek, “274 dernek, 40 bin iş insanı ve 30 federasyonu bünyesinde barındıran TÜRKONFED, paydaşlarına değer yaratacak, bağımsız ve gönüllülük esaslı bir kuruluştur. Bizler de TÜRKONFED’in “Yeni dönem, yeni ufuklar” vizyonuna uygun olarak, kendimizi her daim yenileyecek, ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” ded.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen GÜNSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Kadooğlu Çiftçi ise açıklamasında, “İdalist iş insanlarının bir araya gelip, gelecek için fedakarlığa hazır olduğunu görmek ve bu oluşumun bir parçası olmak benim için gurur verici. 14. Olağan Genel Kurulumuzda "Yeni Dönem Yeni Ufuklar" fikri ve yeni bir biz olma hayali ile yola çıktığımız değerli yönetim kuruluna ve kıymetli dostlara şimdiden başarılar diyorum. GÜNSİFED üyesi olarak temsil ettiğim TÜRKONFED yönetim kurulu koltuğunda hem bölgemin hem de sektörümün sorunlarına çözüm sağlamak için bende bütün enerjimle çalışmaya devam edeceğim” dedi. 

GÜNSİFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak TÜKONFED Yedek Yönetiminde yer alan Gamze Aşnük ise “Farklı coğrafyalardan, farklı kültürlerden yaratıcı ve sınır tanımayan iş insanlarıyla bir arada olmaktan gelişmekten , geliştirmekten ve katkı olmaktan çok dolayı çok mutluyum. GÜNSİFED olarak temsil ettiğim TÜRKKONFED de ki görevimi heyecanla ve özveriyle yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.