Beşiktaş’ta Maxim krizi!

Beşiktaş’ta Maxim krizi!
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu Alexandru Maxim’i isteyen Sergen Yalçın ile Beşiktaşlı yöneticilerin arası bu transfer için açılmış. Rumen basınında yer alan habere göre , Maxim’in Beşiktaş transferinin şimdilik yattığı iddia edildi.

Sergen Yalçın'la yeni sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş için flaş iddia Romanya’dan geldi. Rumen basını, Maxim’in Beşiktaş transferinin perde arkasını yazdı.
Rumen basını, Beşiktaş'ın Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim'i istediğini yazdı. Transferi özellikle Sergen Yalçın'ın çok istediği ancak siyah-beyazlı yönetimin ilk etapta Maxim'e sıcak bakmadığı kaydedildi.
Beşiktaş'ın transfer çalışmalarına dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Rumen basınında yer alan haberde Beşiktaş'ın Gaziantep forması giyen Alexandru Maxim'i istediği ifade edildi. Daha önce de birçok kez Beşiktaş'ın gündemine gelen Maxim'i teknik direktör Sergen Yalçın'ın talep ettiği ancak yönetimin bu transferi engellediği ileri sürüldü. Haberde ayrıca 21 Haziran'daki görüşmede bu konunun da konuşulduğu ve iki tarafın bu yüzden ters düştüğü vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.