Faik Demir yazdı... Asım abi gitti, Gaziantep futbolu bitti!

Faik Demir yazdı... Asım abi gitti, Gaziantep futbolu bitti!

Asım abiyi ölümünün yıl dönümünde saygıyla anıyorum. Asım Atmaz ile 11 yıl çalıştım. Gaziantepspor’un her takımında Gaziantepli gençleri destekleyen, Gaziantepli hocalara her imkanı tanıyan cesur yürekli insandı. Küçük büyük herkese sahip çıktı, futbola kazandırdı.
O dönem dünyayı tarıyorduk. Nerede genç yetenekli futbolcu varsa getiriyorduk Bize inanıyor ve güveniyordu. O dönemde MNS sistemi yoktu. Hocalar, bulduğumuz oyuncuyu alır oynatırdı. Ve bu oyuncular kulübe para kazandırarak gitti.
O dönemde tamamen Kulüp transfer politikası vardı. Hocalar her istediği oyuncuyu alamazdı. Ve gönderemezdi. Yine o dönem 4 büyüklere en fazla futbolcu satan kulüptük. Yani işin özü hiç bir hoca devre arası 13 futbolcu gönderip 15 futbolcu alamazdı. Öyle bir sistem yoktu. Gaziantepli hocalar olarak her futbolcuyu en az 4 defa izler ve tamip ederdik. Hata yapma lüksümüz yoktu. Bizlere inanır ve güvenirdi.
Gaziantepspor’u evinden çok severdi. Neredeyse kulüpte yatar kalkardı. Değerli dostlar, rahmetli Asım abi gitti, Gaziantep futbolu bitti. Asım Atmaz öncesi ve sonrası herşey ortada…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.