Büyük Beden Haşema Giyinme İpuçları!

Büyük Beden Haşema Giyinme İpuçları!

Büyük beden haşema modelleri tasarımları ve desenleri ile göz kamaştırıyor. Kadınlara daha zarif ve ince bir stil sağlayan haşema modelleri, yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından. Üstelik günlük hayatında muhafazakar giyinmeyen pek çok kadın da bu modellerin gücünden yararlanıyor. Peki, bu mayoyu en iyi şekilde nasıl kombinlersiniz? Bu tasarımlar için sayısız kombin fırsatını söyleyeceğiz!

Büyük beden giyen pek çok kadın koyu tonları tercih eder. Bu durum hem doğruları hem de yanlışları içinde barındırıyor. Düz ve koyu tonlara sahip olan tesettür mayo seçenekleri ve haşema ürünleri, saklamak istediğiniz bazı bölgeleri ortaya çıkarır. Peki, ne yapmanız gerekiyor? Gelin, birlikte büyük beden haşema kombinlerini inceleyelim!

Büyük Beden Haşema Seçimi Nasıl Olmalı?

Her kadın zarif ve şık gözükmek için çaba harcar. Ancak büyük beden kadınlar, daha zarif ve şık olmak için daha çok çaba harcar ve seçenekleri kısıtlıdır. Dolayısıyla pek çok büyük beden kadın ilk gördüğü ve bedeni olan haşemayı seçerek alışverişini noktalar. Peki, sizce bu alışveriş mutluluk getirir mi? Elbette hayır, yanlış seçilen haşema tatilinizden daha az keyif almanıza sebep olur ve bir yıllık emekleriniz boşa gidebilir.

Büyük beden mayo seçerken önceliğiniz doğru bedeni bulmaktır. Alışverişinizi online yapacaksanız metre ile göğüs, bel ve basen bölgelerinizi ölçmelisiniz. Bu sayede ölçülerinize en uygun haşema modelini bulabileceksiniz. Fiziksel mağazalardan alışveriş yapacaksanız denemeden ürün almamanızı tavsiye edebiliriz. Aksi takdirde alışverişiniz yine hüsranla noktalanabilir.

Doğru Haşema Seçimi İçin İpuçları

Vücut ölçülerinizi doğru bulduğunuzda şu konulara dikkat edin:

Kilolarım nerede daha fazla? Eğer kilolarınız basen bölgesinde daha yoğunsa aşağı doğru bollaşan haşemaları tercih edin. Kilolarınız göbek bölgesinde yoğunsa göğüsün birkaç santim altından bollaşan modeller en iyi tercihlerden biri olacaktır.

Renk ve desen: Bazı renk ve desenler sizi olduğunuzdan daha büyük ve kilolu gösterir. Dolayısıyla yatay çizgilerden, enlemesine desenlerden kaçınmalısınız. Siyah, lacivert, mavi, turuncu, hardal vb. renkler kilo saklamak için idealdir.

Büyük Beden Mayolarda Tasarımın Gücü!

Stil sahibi kadınlar, daha güçlü bir imaj için desenleri kullanmaktan kaçınmıyor. Günümüzde dünyaca ünlü büyük beden kadınlar, renk renk ve çeşitli desenlerle daha naif bir görünüme ulaşıyor. Peki, nasıl? Büyük beden seçiminde düz renkler önemli bir tercihtir. Bütünsel bir stil sağlar ancak saklamak istediğiniz bölgeler de gün yüzüne çıkar. Muhafazakar olmayan stillerde belirli bir bölgeyi saklamak için farklı bir bölge ön plana çıkarılır. Örneğin, bel bölgesini saklamak için omzu açık elbiseler kullanılır.

Muhafazakar stilde ise basen, karın vb. bölgeleri saklamak için desenlere ihtiyaç vardır. Zarif desenler de ihtişamlı desen örüntüleri de kullanılabilir. Bu noktada önemli olan sizin zevkinizdir. Küçük ve naif desenler sofistike bir şıklık için idealdir. Kilonuzu saklamak için ise büyük ve alacalı desenleri tercih edebilirsiniz.

Egzotik desenli haşemalar daha fresh ve genç görünmek için kullanılıyor. Bununla birlikte sadece üst gövdede yer alan işleme ve desen örüntüleri ise basen ve kalça bölgesindeki fazlalıkları saklayacaktır. Estetik ve zarafet dolu bir görünüm için desenleri bol bol kullanabilirsiniz!

Haşema Ve Aksesuar Seçimleri

Kullandığınız aksesuarlar vücudunuzdaki fazlalıkları çok iyi bir şekilde kamufle eder. Örneğin, plaj modasının eşsiz parçası kaftan veya diğer ismiyle tesettür pareolar en iyi tercihtir. Yere kadar uzanan dökümlü formları ve uçuş uçuş yapıları kilonuzu saklar. Aynı zamanda sizi şık kılar. Ayrıcalıklı şıklık için rengarenk kaftan modellerini mutlaka kullanmanızı öneririz.

Basen, bel vb. bölgelerinizden şikayetçiyseniz büyük plaj çantalarını tercih edin. Örneğin, yan bölgeniz veya diğer ismiyle simit bölgenizi saklamak istiyorsanız büyük boy plaj çantalarıyla gizleyebilirsiniz. Aynı zamanda elbise şeklindeki tesettür kaftanlar da bu durum için kurtarıcı bir seçenektir.

Büyük Beden Haşema Avantajları!

Kilonuzu kamufle etmek, stilinizi yansıtmak ve etkileyici bir tarza sahip olmak için büyük beden haşemaları tercih edebilirsiniz. Bu modeller her yaşa ve her zevke uyum sağlayan tasarımları ile plaj modasının yıldız parçaları arasındadır. İster 20 yaşında isterseniz de 50 yaşında olun doğru seçimle daha genç ve dinamik bir görünüme sahip olursunuz.

Proporsiyonunuza uygun büyük beden haşema seçenekleri hem duruşunuzu düzeltir hem de zariflik katar. Haşema’nın hakkında daha fazla bilgi: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ha%C5%9Fema

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.