Kurumsal Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti Almanın Önemi

Kurumsal Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti Almanın Önemi

Evden eve eşya taşıma profesyonellik kalite ve özveri ister bu nedenle kurumsal bir nakliye firmasından hizmet almak önemlidir. Ankara evden eve nakliyat firması tecrübe ile ve deneyimli bir Nakliyat firmasıdır. Çalışanlarımız işinde uzman ve profesyonel kişilerdir. Firmamız olarak taşınma işinde kullanılacak olan gerekli tüm ekipmanları sahibiz. Evden eve nakliye sürecinde müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak adına birçok farklı hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerden biri eşya toplama ve paketleme hizmetidir. Eşya toplama hizmetinde mutfakta bulunan züccaciye eşyalarından gardıropta bulunan giysilere kadar her türlü eşyanızı toplanır ve paketlenir.

Mutfak eşyaları hassas ve kırılacak türde eşyalar olduğu için bu tür eşyalara ekstra paketleme işlemi yapılır. Gardıropta bulunan tüm giysileriniz türlerine göre ayrılır. Ayrıca Nakliyat firmamız kıyafetler için askılı koli sistemi kullanıyor. Askılı koliler ile kıyafetleriniz kırışmadan ve ütüsü bozulmadan yeni adresine ulaştırılır. Firmamız sizlere en iyi nakliye hizmetini vermek için gün geçtikçe kendini geliştiren ve yenileyen bir firmadır. Kaliteli nakliyat firmaları arasında ilk sıralarda yer alan firmamızdan nakliye hizmeti talep etmek için bize bir telefon ile ulaşıp hizmet almanız mümkün. 

Evden Eve Nakliyat Sürecinde Ekspertiz Hizmeti Nedir? 

Ankara evden eve nakliyat Kaliteli nakliyat firmaları evden eve nakliyat sürecinde muhakkak ekspertiz hizmeti verirler. Eşyaların taşınma öncesinde görülmesi ve incelenmesi önemlidir. Eşyaların nasıl taşınacağı ve nakliye ücretinin ne olacağı ekspertiz incelemesinin ardından netleşir.  Türkiyem Nakliyat firmamızdan nakliye hizmeti talep etmeniz halinde sizin de müsait olduğunuz bir günde ve saatte adresinize bir ekspertiz yönlendiririz.

Firmamızın sunmuş olduğu ekspertiz hizmeti ücretsizdir. Ekspertiz eşyalarınızı yerinde inceler nasıl taşınacağına karar verir ve ücret ile ilgili size bir beyanda bulunur. Nakliye ücretinin sizin için de uygun olması durumunda bir randevu günü kararlaştırılır ve taşınma süreci başlatılır. 

Yüksek Katlara Eşya Ulaşımı Nasıl Sağlanır? 

Özellikle büyük şehirlerde yüksek binaların sayısı son yıllarda oldukça artmış durumda. Yüksek binalar hem iş yeri olarak hem de ev olarak kullanılıyor. Yüksek binalarda bulunan kişilerin eşyalarının kolay bir şekilde taşınması amacı ile nakliyat firmamız asansörlü nakliye sistemi kullanıyor. Asansörlü nakliyat ile eşyalarınız merdiven boşluklarında ya da dar koridorlar da zarar görmeden kolay bir şekilde taşınır.

Nakliyat firmamız son teknoloji ürünü hidrolik asansörlü araçlara sahiptir. Bu araçlar bakımları periyodik olarak yapılan güvenilir araçlardır. Nakliye sırasında hidrolik asansörler uzman operatörler tarafından kullanılır. Asansörlü nakliye işlemini çevrede tüm iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini alarak yapmaktayız. Etimesgut evden eve nakliyat firmasından asansörlü nakliye hizmeti ile ilgili bilgi alabilir ve hizmet talep edebilirsiniz. 

Sigortalı Nakliyat Nedir? 

Keçiören evden eve nakliyat firmasının sunmuş olduğu hizmetler arasında sigortalı nakliyat hizmeti de mevcuttur. Sigortalı Nakliyat ile tüm eşyalarınız taşınma süreci boyunca firmamız tarafından sigortalanır. Taşınma süreci sonunda eşyalarda oluşabilecek herhangi bir hasar poliçe tarafından karşılanır. Sigortalı Nakliyat müşterilerimiz açısından son derece avantajlıdır. Nakliyat firmamızdan talep edeceğiniz hizmetlerden biri de eşya toplama ve paketleme hizmetidir.

Ayrıca Nakliyat firmamız da marangoz ve tesisatçı ekibimiz de bulunur. Yatak odası mobilyası çocuk odası mobilyası salon takımı gibi eşyalarınızın montaj ve demontaj işlemi marangoz ekibimiz tarafından gerçekleştirilir. Ayrıca beyaz eşya olarak adlandırılan çamaşır bulaşık makinesi gibi eşyalarınızın bağlantı söküm ve kurulum işlemi de tesisatçı ekibimiz tarafından yapılır. https://www.turkiyemnakliyat.com.tr/ nakliyat firmasından hizmet almak için bize internet adresimizden ya da telefonla ulaşmanız mümkündür. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.