Polisgücü lige hazır

Polisgücü lige hazır
Erkekler ve Kadınlar Açık Alan Süper Lig 2020-2021 maçları hafta sonu start alıyor. Son şampiyon Gaziantep Polisgücü takımları bu sezonda şampiyonluk kupasını kaldırmak için hazırlanıyor. Teknik Direktör Yusuf Kasım yönetiminde çalışmalarını sürdüren Polisgücü, hafta sonu başlayacak olan yeni sezonda yeni bir şampiyonluğun adımını atmak istiyor.

Mehmet Kaplan başkanlığındaki Gaziantep Polisgücü Hokey takımları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk ipini göğüsleme hedefinde. Cumartesi günü başlayacak olan Erkekler Açık Alan Süper Lig 2020-2021 maçlarının hazırlıklarına devam eden Gaziantep Polisgücü takımı çalışmalarını teknik direktör Yusuf Kasım nezaretinde sürdürdü.

Polisgücü lige hazır

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Cumartesi günü başlayacak olan Erkekler Açık Alan Süper Lig 2020-2021 maçlarına hazırlanan Gaziantep Polisgücü Erkek takımı bu maçları kayıpsız geçmek istiyor. Yeni bir şampiyonluk elde etmenin hesaplarını yapan Polisgücü, teknik direkter Kasım yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

KAPLAN MORAL VERDİ
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Cumartesi başlayacak olan süper lig öncesinde takımın antrenmanını izleyerek teknik heyet ve oyuncularla sohbet etti. Süper lig maçlarının önemine değinen Kaplan, “Bu maçlar bizim için önemli. Hemde ev sahibi olduğumuz bir organizasyon. Bu maçlarda en iyi şekilde ve centilmence mücadele ederek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Tüm misafirlerimizi ise en iyi şekilde ağırlayacağız. İyi bir takıma sahibiz ve hazırlıklarını şampiyonluk üzerine yapıyoruz” dedi.

Polisgücü lige hazır

YUSUF KASIM TAKIMINA GÜVENİYOR
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Yusuf Kasım ise Süper Lige hazır olduklarını söyledi. Kasım, çalışmaların iyi geçtiğini ve hafta sonu başlayacak olan açık alan süper lig maçlarını kayıpsız geçmeyi planladıklarını dile getirerek, “Tek hedefimiz en iyi şekilde mücadele etmek ve göze hoş gelen bir görüntü sergilemek. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Oyuncularımızın da bu maçlarda elinden geleni yapacağına inanıyorum” dedi.

Polisgücü lige hazır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.