En büyükler arasında yerini aldı

En büyükler arasında yerini aldı
İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 1968 yılından bu yana aralıksız gerçekleştirdiği ve sektör için en değerli verileri oluşturan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2020 yılı sonuçları açıklandı

Araştırmaya göre Beşler Group şirketlerinden Beşler Un, 1 milyar 86 milyon lirayla İSO 500 2020 yılı genel sıralamasında 259. sırada yerini aldı.

19 yıldır olduğu gibi 2020 listesinde de 259. sırada yer alan Beşler Un, kendi sektöründe Türkiye'nin en önemli değirmencilerinden biri olduğunu göstererek Gaziantep’in de gurur kaynağı oldu.

Konuyla ilgili açıklamada görüşlerine yer verilen, Beşler Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut ÇAKMAK, Beşler Group şirketlerinin her sene İSO 500 ve İkinci 500 listelerinde en üst sırada yer aldıklarını belirtti. Geçen yıla göre 6 sıra yükseldikleri belirten ÇAKMAK, şunları kaydetti:

“Şirketimizin, İSO 500’de yer almasından gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu sonuç kendi sektörümüzün bayraktarlığını yaptığımızı bir kez daha göstermiştir. Beşler Group olarak, yerli ve milli üretimi önemsiyor ve Türk ekonomisine daha fazla katkı da bulunmayı hedefliyoruz. Bu amaçla un tesisimizde 10 milyon dolar yatırım yaptık. Son teknolojiye uygun olup tam otomasyon ortamında günlük 1000 ton üretim kapasitesine sahip olan fabrikamızı bu ay faaliyete geçirdik. Bu yatırımın hem Gazi şehrimize hemde ülkemize katkılar sağlayacağından eminim. Diğer üretim tesislerimiz için de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu başarı da, üretimden satışlara, emek veren tüm Beşler Ailesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.