Gaziantep'te İş dünyasını sevindiren düzenleme…

Gaziantep'te İş dünyasını sevindiren düzenleme…
Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Önümüzdeki hafta TBMM’de gündeme gelmesi beklenen kanun, iş dünyasında sevinç yarattı.

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması ile matrah artırımı stok ve sicil affı ile bazı düzenleme ve yapılandırma içeren Kanun teklifi Plan ve bütçe komisyonunda kabul edildi. Önümüzdeki hafta TBMM gündemine gelmesi beklenen Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi’ni yorumlayan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, GTO tarafından gündeme taşınan konuları içeren kanunun hazırlanmasından memnun olduklarını söyledi.

Gaziantep'te İş dünyasını sevindiren düzenleme…

“SORUNLARI GÜNDEME TAŞIDIK”

Yıldırım, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi"nin kabul edilmesinden memnuniyet duyduk. Kesinleşmiş Alacakların Yeniden Yapılandırılması, Matrah ve Vergi Artırımı, Stok ve Sicil Affı gibi daha önce gündeme taşıyıp talep ettiğimiz hususları içeren Kanunun hazırlanması ve kabul edilmesinde emeği geçen Gaziantep Milletvekillerimize ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarciklioglu'na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te İş dünyasını sevindiren düzenleme…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.