GKV'liler Kazandıkları Yıldızları Temiz Su İçin Bağışladılar

GKV'liler Kazandıkları Yıldızları Temiz Su İçin Bağışladılar
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri yürüttükleri İngilizce Kitap Okuma ve Sosyal Sorumluluk Projesiyle İngilizce derslerinde kullanılan dijital okuma platformundan e-kitap okuyarak ve çevrimiçi kelime çalışmalarını tamamlayarak kazandıkları yıldızlarını iyi bir amaç için bağışladılar.

İngilizce Kitap Okuma Ve Sosyal Sorumluluk Projesiyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bir taraftan kitap okurken bir yandan da insanlık doğa ve çevre yararına önemli bir çalışmaya imza atıyorlar. GKV Özel Okulları tarafından yürütülmekte olan proje ile ilgili bir değerlendirme yapan GKV Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman “Öğrencilerimize okuyarak ve öğrenerek, dünyada nasıl bir etki yaratabileceklerini gösteren heyecan verici bir okuma projesi gerçekleştirdik.

Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu ve Ortaokul öğrencileri, İngilizce derslerinde kullanılan dijital okuma platformundan e-kitap okuyarak ve çevrimiçi kelime çalışmalarını tamamlayarak kazandıkları yıldızlarını iyi bir amaç için bağışladılar. Öğrencilerimiz, yıldızlarını dünyanın pek çok yerinde ihtiyacı olan topluluklara temiz su ulaştırmak için kullandılar.

Proje ile öğrencilerimiz sayesinde Dünya'da temiz suya ulaşımda güçlük çeken ailelerin 1500 günlük su ihtiyaçları karşılanmıştır. 6 hafta süren proje ile öğrencilerimizi okumaya ve öğrenmeye motive etmenin yanı sıra diğer insanlara yardım etmenin ve başkalarının hayatına etki edebilmenin yarattığı mutluluğu keşfetmeleri de amaçlandı. Her seviyede en çok yıldız toplayan öğrencilerimiz ayrıca hediye çeki kazandılar.

Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri çaba ve katkıları için tebrik ediyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.