Gaziantep'in gururu Selçuk İplik

Gaziantep'in gururu Selçuk İplik
"İstanbul Sanayi Odası (İSO) her yıl “İSO 500” başlığı ile yayınladığı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi listesini yayınladı. 2020 yılı verilerine göre İSO 500’e listesine Gaziantep’ten 29 firma girme başarısı gösterdi."

SO 500 gurubunu yaşayan Gaziantepli firmalardan biri de Kara holding bünyesindeki Selçuk İplik oldu. Özellikle son yıllarda yaptığı yatırımlar ve sanayi alanındaki üretim ve ihracata dayalı faaliyetleri konusunda büyük başarı gösteren Selçuk İplik 2020 yılı İSO 500 listesinde 211. sıradan girmeyi başardı. 2019 yılı İSO 500 listesinde 214. Sırada bulunan Selçuk İplik listede 3 basamak birden yükseldi ve Gaziantep’i bir defa daha gururlandırdı.

BİLAL KARA: “BU BAŞARI SELÇUK İPLİK AİLESİ’NİNDİR”


Sanayi alanının en önemli verilerinden biri olarak kabul edilen İSO 500 2020 listesine 211. Sıradan girme başarısı gösteren, yani 2020 yılı verilerine göre Türkiye’nin en büyük 211’inci şirketi seçilen Kara Holding bünyesindeki Selçuk İplik, yatırımları, üretimi ve ihracat verileri ile Gaziantep’in gururu olmaya devam ediyor. İSO 500’de her yıl istikrarlı bir şekilde yükselme gösteren Selçuk İplik’in Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara, Selçuk İplik’in İSO 500 başarısının kendilerini gururlandırdığını ve sanayi alanında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydederken, “Selçuk İplik kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bir işletme halini aldı. Tabi bu başarı asla tesadüf değil. Bu başarı çalışanlarımızdan, şirket yetkililerimize kadar hepsinin büyük gayretleri ile elde edilebiliyor. Öncelikle Selçuk İplik bünyesindeki tüm isimlerin bu başarıda büyük paylarının olduğunu biliyorum ve başarılarından dolayı Selçuk İplik ailemizi kutluyorum. Tüm Selçuk İplik fertlerinin emeğine sağlık. Her bir çalışanımız ve şirketimiz bünyesindeki her bir görevlimiz bizim için altın değerindedir. Onların çaba ve gayretleri bu başarıları getiriyor. Selçuk İplik ve Kara holding bünyesindeki tüm işletmelerimiz istikrarlı bir şekilde büyüme gayreti gösterirken yaptığımız yatırımlar ve üretim ile ülke ve kent ekonomisine katkı sunmaktan da gurur duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte de imkanlar ve hedeflerimiz doğrultusunda yatırım yapmaya, üretim yapmaya, ihracat yapmaya; yani kent ve ülke ekonomisine katkı sunarak büyümeye gayret göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

SELÇUK İPLİK GAZİANTEP’İ GURURLANDIRDI


Selçuk İplik’in İSO 500 başarısı Gaziantep’te her kesimi oldukça mutlu ederken bu gururu Gaziantep’e bir defa daha yaşatan Selçuk İplik yatırım, üretim ve ihracatının yanı sıra hayırsever bir kuruluş olması ve kentteki hayır işleri ile de ön plana çıkan bir firma olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.