Şahinbey Sosyal Yardımda Rekor Kırdı! Cumhurbaşkanı ile görüşmesinin perde arkasını anlattı

Cumhurbaşkanı’nın her zaman diyaloğa açık olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu, zaman zaman görüşmelerinin olduğunu ifade etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerinin perde arkasını anlattı.

Başkan Tahmazoğlu, şöyle devam etti:

“Yaptığımız çalışmaları kendisine topluca arz etmek istedim. Yaklaşık 20 gün önce yine görüşmüştük. 

Talimat verdi, ‘Başkanımıza randevu verin; gelsin, anlatsın.’ diye. Randevu verdiler. Önceki akşam, yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerle ilgili kendisine Çankaya Köşkü’nde bilgi verdim. 

Yeni yapacağımız projeler var. Bütün bunların bilgilerini verdim. Kendisi de çok memnun oldu, hepsini tek tek dinledi ve inceledi. Sorular sordu, cevapladım. Güzel oldu.”


ŞAHİNBEY’İN AÇILIŞLARINI GERÇEKLEŞTİRECEK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı’nın açılış yapmak üzere  Gaziantep’e geleceğini ve Gaziantep’e özel ilgi duyduğunu şu sözlerle anlattı:

“Ve ayrıca açılışlarımız için kendisini Gaizantep’e davet ettim. Dedi ki: ‘Pandemiden dolayı gezilere ara vermiştik.’ İlk programa Gaziantep’in eklenmesi konusunda talimatını verdi. 
Şu anda açılışı hazır olan başta Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimiz olmak üzere diğer açılışlarımızı gerçekleştirecek. 

Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Gaziantep’e de ayrı bir ilgi duyuyor. Çalışmalarımızı da yakından takip ediyor. Biliyorsunuz daha önce de tablet konusunda yapmış olduğumuz çalışmayı konuşmasında da ifade etti. 

ERDOĞAN,TAHMAZOĞLU'NA SORDU:'PARA NEREDEN?'


Aynı zamanda çalışmaların çeşitliliği, büyüklüğü ve rakamları da söyleyince şöyle bir soru sordu:

‘Başkan bu kadar parayı nereden buluyorsun?’ onun da dikkatini çekti. Biz de gerekeni söyledik.

Allah razı olsun güzel bir görüşme oldu. Ayrıca kafamda 10 bin konut projem var. Onu da Sayın Cumhurbaşkanı’mıza arz ettim. Kendisi de çok heyecanlandı. 

İnşallah onunla ilgili bir gelişme olacak. İki yıl içerisinde 10 bin sosyal konutu yapıp, vatandaşlarımıza 2023’e kadar teslim etmeyi bekliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.